Manners – novi brend za urbanog muškarca

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, Alma Ras ide korak dalje i posebnu pažnju posvećuje muškarcima sa novim brendom Manners – Man in motion.
Zaštitno lice novog brenda je uspješni model i profesionalni trener Tarik Kaljanac: „Zajedno sa kreativnim timom Alma Ras, sudjelovao sam u kreiranju vrhunskog domaćeg proizvoda, koji će ujedno odgovoriti i potrebama moje dinamične svakodnevnice. Ponosan sam što predstavljam muškarca 21. vijeka, što sam ambasador MANNERS-a. Odlično se osjećam kada nosim nešto tako kvalitetno i moderno, dizajnirano samo za nas muškarce“.

Novi brand Alma ras

 Neovisan, odvažan, uspješan – MANNERS muškarac osvaja novi milenij svojim sigurnim nastupom, orginalnošću i odvažnom kretnjom kroz životne situacije u kojima odlučuje, osjeća, upravlja i inspirira.

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face