PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

BH Tematski portal SVIJET SNIŽENJA dobiva i ANDROID APLIKACIJU!!!

Nakon više od 5 godina objavljivanja svih kataloga, akcija, popusta i sniženja na internet portalu www.snizenja.ba, napokon je napravljena i aplikacija za ANDROID Smartphone.

TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snizenja.ba

Kupujte srcem, ali i razumom

Koliko puta ste u kupovinu otišli „nespremni“ i kupovali totalnim automatizmom, a onda po povratku kući shvatili da ste nakupovali mnoštvo bespotrebnih stvari ili što je još gore shvatili da ste pametnim odabirom trgovina mogli uštedjeti znatna sredstva.

Naravno, svi smo mi gospodari svojih želja, vremena, navika i kućnog budžeta, no svakome od nas ponekad treba pomoć. Živimo u doba kada nam je sve dostupno i kada svega imamo na pretek, osim slobodnog vremena i vremena uopće.

Stoga se postavlja logično pitanje zašto vrijeme kojeg nam svakako nedostaje trošiti u sumanutom pretraživanju polica u potrazi za željenim artiklom ili akcijom kada sve to možemo obaviti u toplini svog doma, a nakon odabira roba i prodavnica otići u kupovinu. Na taj način izbjeći ćete trošak na bespotrebne artikle, kupovati ciljano i to samo željene artikle po najpovoljnijim cijenama.

U tome će vam pomoći specijalizirani web portal snizenja.ba na kom ćete naći atuelne kataloge svih značajnijih trgovinskih lanaca u Bosni i Hercegovini, ali i lanaca prodavnica tehničke robe, kozmetike, odjeće, namještaja, kućanskih potrepština.... Jednom riječju sve, od igle do locomotive, dostupno vam je na pokret „miša“.

Stara poslovica kaže da je „štednja je mudrost trošenja“, a mi bi smo dodali i dobra organizacija, a u današnje vrijeme i pravovremena informacija. Zato se prije kupovine informišite na snizenja.ba i vidjeti ćete da se isplati.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snizenja.ba

face