BiH u Skandinaviji kao nova turisticka destinacija

U strukovnom Magazinu Travel & Trade Gazzette (TTG Nordic) koji se u cijeloj skandinaviji distribuira svim akterima u turizmu objavljen je  tekst pod  naslovom: "BiH nova destinacija na skandinavskom tržištu".

Autor teksta govori o naporima da se BiH u Skandinaviji prezentira kao nova turistička destinacija, a sve zahvaljujući naporima Zlatka Papca prvog čovjeka agencije Lasta Travel iz Mostara koji je dobrom pezentacijom Hercegovine i Dalmacije na sajmu u Geteborgu doprinjeo da se ove godine može očekivati povećan broj turista.

"Očekujemo povećanje broja gostiju iz Švedske od skoro 100 posto u odnosu na 2011. godinu, a znatno je povećan i broj noćenja jer su prošle godine gosti u grupnom segmentu boravili tri noći, a od ove godine borave četiri noći u Hercegovini", pojašnjava Papac za ekapiju, naglašavajući kako su u Lasti Travel ove godine prodali i prvo petodnevno putovanje za 25 gostiju koji će u periodu od 9. do 13. septembra boraviti isključivo u BiH. Putovanje obuhvata Sarajevo, NP Sutjeska, Trebinje, Mostar, Jablanicu i Konjic.

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

August 28, 2020

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

in Kupi tehniku

by Super User

Kupi tehniku - General Servis Kataloska ponuda

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face