Najveci europski prodavac obuce i na nasem trzistu: Na proljece prva trgovina Deichmanna u BiH

 

Ipak, prema informacijama do kojih smo uspjeli doći ova firma već traži radnike za svoje trgovine koje bi se trebale nalaziti u BiH. Naime, na jednom bh. internet portalu za zapošljavanje objavljeno je da se radnici traže za trgovine u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Bihaću i Orašju.

Inače, obiteljsko poduzeće Deichmann poznato je po tome da već desetljećima nudi visoko kvalitetnu obuću po niskim cijenama. Osnivač, Heinrich Deichmann 1913. godine otvorio je postolarsku radionicu, a nakon toga je ubrzo počeo industrijski proizvoditi obuću.

Unatoč širenju poduzeća tijekom desetljeća, ideja osnivača poduzeća nije se promijenila a to je da si svi ljudi trebaju moći priuštiti dobru obuću. Također, poduzeće Deichmann, osim na kvaliteti proizvoda, inzistira na održavanju socijalnih standarda svojih zaposlenika i suradnika.

D.Kozina (ekapija)

 

 

August 03, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face