BAJRAMSKA PONUDA U MERCATOR I DP TRGOVINAMA

 

Ramazanski Bajram obilježava kraj jednomjesečnog ramazanskog posta. Ove godine počinje u nedjelju 19. avgusta i traje tri dana. To je vrijeme druženja, radosti i darivanja, a neizbježni su bajramski kulinarski specijaliteti kao što su begova čorba, pečeno meso, bosanski lonac, pite, sarma, razne dolme, baklave, hurmašice ružice i druge bh. delicije.  

U želji da svojim kupcima olakša pripreme za Bajramske dane, Mercator BH d.o.o., obezbijedio je svježe i kvalitetne namirnice po pristupačnim cijenama kao i prigodne bajramske poklone u Mercator i trgovinama DP marketa.

Vjerni kupci, korisnici Mercator Pika kartica, koji budu kupovali, u subotu, 18.08.2012. godine,  biće nagrađeni dvojnim Pikama. To znači da će za svakih potrošenih 8 KM dobiti dva Pika boda.

Posjetite Mercator i DP trgovine i iskoristite pogodnosti kupovine tokom narednih pet dana

 

 

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face