Pogodi rezultat i osvoji loptu!

 za vrijeme evropskog prvenstva u fudbalu EURO 2012 R & S organizuje nagradnu igru. Igra je vrlo jednostavna. Pogodite rezultat bilo koje od navedenih utakmica i za svaki pogođeni rezultat dobijate loptu sa grbovima svih zemalja učesnica

U prvom krugu pogađamo rezultate sljedećih utakmica:

  1. NJEMAČKA – PORTUGAL Termin: 09.06, 20:45
  2. ŠPANIJA – ITALIJA Termin: 10.06, 18:00

Način sudjelovanja: Dovoljno je samo da pošaljete mail na euro@ris.ba" target="_blank">euro@ris.ba, navedete utakmice i predviđeni rezutat, vaše ime i prezime i kontakt adresu. Validni su svi mailovi koji dođu 2 sata prije zakazanog početka utakmice. Posjetite našu facebook stranicu na www.facebook.com/rissarajevo i pratite imena dobitnika i broj pogođenih rezultata. Takođe možete popuniti formu direktno na našoj Facebook stranici i na taj način ostvariti sudjelovanje u nagradnoj igri.

Sretno!

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face