Probiotici za uzbudljiv seksualni zivot

Novo istraživanje provedeno na Institute of Technology u Massachusettsu neće ostaviti niti jednog muškarca ravnodušnim. Naime, na miševima je otkriveno veza između svakodnevnog uzimanja probiotičkih jogurta i većih i težih testisa u mužjaka.

Ovo saznanje razveselit će i žene budući da su mužjaci korisnici probiotika znatno brže oplodili svoje partnerice te su postali ponosni očevi većeg broja pomlada u usporedbi s miševima koji nisu dobivali probiotike.

Dodatan plus je saznanje da su ženke koje su dobivale probiotike lakše i brže okotile potomke svojih pastuha.

Na pitanje mogu li se ovi rezultati primijeniti na ljude, autori studije zadovoljno klimaju glavom, osobito imajući na umu da je već od prije poznato da unos jogurta u muškaraca poboljšava kvalitetu sperme.

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face