Savjeti za izbor namjestaja

Pri izboru namještaja i opreme budimo krajnje pažljivi, jer nam ono što nabavljamo danas mora poslužiti barem nekoliko godina. Birajmo jednostavne komade namještaja i opreme trajne vrijednosti, dok ćemo promjenu postizati efektnim, ali zato manje skupim detaljima.

Nemojmo stanove pretrpavati mnoštvom predmeta, jer oni oduzimaju dragocjen prostor i stvaraju nam nepotreban posao. Pri nabavljanju svih predmeta za kuću treba voditi računa o tome da budu dobri, lijepi, otporni prema oštećenju i da omogućuju lako i jednostavno čišćenje i održavanje.

Nije uvijek potrebno kupiti najednom kompletan namještaj. Na početku treba nabaviti samo ono najpotrebnije, i to tako da se elementi mogu kasnije dopunjavati. Izaberite neki sistem za koji se može pretpostaviti da će se na tržištu zadržati dulje vremena.

Gotovo vam se uvijek isplati ne kupovati odmah nego čekati dok ne uspijete nabaviti namještaj koji potpuno odgovara vašim željama, potrebama i materijalnim mogućnostima. Privremena rješenja obično na kraju ispadaju mnogo skuplja.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Mi Mix 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baXiaomi je kompanija koju kad spomenete sagovorniku u većini slučajeva ih asocira na brend koji prodaje budžet mobilne uređaje, što zaista nije tako. Xiaomi je kompanija koja je sposobna da napravi premium uređaje i lansira ih na tržište po razumnoj cijeni. Mi Mix je takav telefon koji zadovoljava sve standarde dobrog uređaja. On neće biti najprodavaniji telefon u zemlji, ali Xiaomi to i ne želi postići, Xiaomijev cilj jeste da napravi dobre telefone u madi da ćete ih kupiti.

face