Savjeti za izbor namjestaja

Pri izboru namještaja i opreme budimo krajnje pažljivi, jer nam ono što nabavljamo danas mora poslužiti barem nekoliko godina. Birajmo jednostavne komade namještaja i opreme trajne vrijednosti, dok ćemo promjenu postizati efektnim, ali zato manje skupim detaljima.

Nemojmo stanove pretrpavati mnoštvom predmeta, jer oni oduzimaju dragocjen prostor i stvaraju nam nepotreban posao. Pri nabavljanju svih predmeta za kuću treba voditi računa o tome da budu dobri, lijepi, otporni prema oštećenju i da omogućuju lako i jednostavno čišćenje i održavanje.

Nije uvijek potrebno kupiti najednom kompletan namještaj. Na početku treba nabaviti samo ono najpotrebnije, i to tako da se elementi mogu kasnije dopunjavati. Izaberite neki sistem za koji se može pretpostaviti da će se na tržištu zadržati dulje vremena.

Gotovo vam se uvijek isplati ne kupovati odmah nego čekati dok ne uspijete nabaviti namještaj koji potpuno odgovara vašim željama, potrebama i materijalnim mogućnostima. Privremena rješenja obično na kraju ispadaju mnogo skuplja.

August 28, 2020

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

in Kupi tehniku

by Super User

Kupi tehniku - General Servis Kataloska ponuda

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

August 03, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face