Najvece greske kod uredjenja kuhinje

 Osim što biste uvijek trebali paziti da birate kvalitetne kuhinjske elemente koji će izdržati bezbroj otvaranja i zatvaranja, jer je to dugoročno uvijek isplativije, slijedi nekoliko pravila koja su dizajneri kuhinja podijelili s časopisom HouseBeautiful.

DA: Unesite elemente koji su zabavni i kreativni
NE: Ne budite dosadni

Najbolje kuhinje imaju 'dušu', tople su, primamljive i osobne', kaže dizajner Mick De Giulio. 'Svaki projekt šansa je da radite nešto novo i kreativno. Nije stvar samo u kuhinjskim elementima i radnoj površini - važna je cijela prostorija.' Poigrajte se detaljima.

DA: Podignite elemete sve do stropa
NE: Kuhinjske elmente spustiti prenisko

'Tako samo skupljaju prašinu i vama stvara prostor za gomilanje nepotrebnih stvari', kaže dizajnerica Joan Schindler. Osim toga, na taj ćete način imati i više prostora za pohraniti stvari.

DA: Naučite kada stati
NE: Nemojte pretjerivati

'Izluđuje me kada vidim predizajniranu kuhinju. Znati kad trebate stati pravi je izazov', smatra dizajner Christopher Peacock.

DA: Koritite elemente da prekrijete aparate
NE: Pretjerivati s aparatima u boji metala

'Detalji u boji metala mogu biti prekrasni. Međutim, kao i kod svakog dobrog uređenja, treba znati mjeru. Previše takvih detalja u kuhinji učinit će je neujednačenom i malom', smatra dizajner Matthew Quinn. 'Posebno se pazite divovskih inox hladnjaka. Ako nije ispravno uklopljeni, ostatak kuhinje lako mogu baciti u sjenu.'

DA: Malu kuhinju okrenite u svoju korist
NE: Misliti da je veće uvijek bolje

'Dobro uređena kuhinja s kvalitetnim materijalima i pomno osmišljenim detaljima mogu i površinom najmanju kuhinju učiniti savršenom', kaže dizajnerica Tish Key.

DA: Ostvarite dojam prozračnosti
NE: Pretjerivati s elementima i pretrpati zidove

'Rijetko postoji potreba da se cijela prostorija natrpa elementima. Dobro rješenje je postići ravnotežu između prostora za skladištenje, funkcionalnosti i estetike', kaže dizajner Robert Bakes.

DA: Neka pult bude pored pećnice
NE: Postaviti pećnicu kao zasebnu cjelinu

'Gdje ćete izvaditi pečenje iz pećnice?', upozorava dizajnerica Terry Scarborough. Osigurajte da oko pećnice imate dovoljno radnog prostora.

August 28, 2020

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

in Kupi tehniku

by Super User

Kupi tehniku - General Servis Kataloska ponuda

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

August 03, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face