Domaće je ipak najpreče - Posjeta Vlade ZE-DO kantona Fabrici Moj San

Domod otvorenje radnje u BBI

Fabrika madraca Moj San u Kaknju, je upriličila prijem za premijera i ministre u Vladi Zeničko-dobojskog kantona. Premijer Vlade, gosp. Miralem Galijašević i ostali članovi Vlade su se upoznali sa proizvodnim kapacitetom te asortimanom proizvoda Moj San.

Ukratko su prezentirani planovi za buduće investicije ove kompanije kao i usavršavanje postojećih proizvodnih procesa. Moj San je domaći brand u vlasništvu kompanije Delibašić poliuretani, koji u svom asortimanu ima širok spektar proizvoda za spavanje, madrace, nadmadrace, jastuke, pokrivače te posteljni program, čiji kvalitet je prepoznat i od strane globalnog autoriteta na području brandinga, asocijacije Superbrands.  Domod otvorenje radnje u BBI

Povezanost kupovine domaće robe sa ekonomskim prosperitetom je direktna i kao  takva direktno utiče na bolji životni standard. Veći obim proizvodnje zahtjeva povećanje broja radnih mjesta, veća proizvodnja znači i veći budžet na svim nivoima za razne projekte. Kupovinom domaćih proizvoda obezbjeđujemo svjetliju budućnost mladih te je to još jedan od razloga zašto odabrati proizvod domaćeg porijekla.Domod otvorenje radnje u BBI

Moj San kao renomirani domaći proizvođač sistema za spavanje svoje proizvode distribuira na cijelom tržištu BiH kroz razne kanale prodaje. Više informacija na www.mojsan.ba ili na tel. 033 466 660.

 
Domod otvorenje radnje u BBI

 

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face