DOMAĆI PODRŽAVAJU DOMAĆE - Amko Komerc u posjeti Akovi

HOTEL BREZA**** - 2015 OLIMSKI ODMOR – 20 % 1.3. – 3.4.2015

Poslovna delegacija jednog od najvećih bosanskohercegovačkih trgovačkih lanaca Amko Komerca, predvođena vlasnikom Muamerom Aletom, posjetila je domaću kompaniju Ovako koja djeluje u sastavu Akova grupacije, nastavljajući kampanju „Dani domaćih proizvoda“.

Domaćin je upoznao goste sa proizvodnim procesom i najmodernijom tehnologijom koja Akovu smješta u sami vrh proizvođača pilećeg mesa i drugih mesnih prerađevina, a po najvećim svjetskim i evropskim standardima. Ovom posjetom, gospodin Aleta i menadžment Amko Komerca još jednom su potvrdili svoju opredijeljenost za nastavak davanja podrše domaćim proizvođačima, a u okviru kampanje „Dani domaćih proizvoda“.AMKO I AKOVA ZAJEDNO

„Mi smo apsolutno svjesni da živimo u vremenu otvorenog tržišta, a Bosna i Hercegovina je samo dio tog velikog svjetskog tržišta,“ istakao je vlasnik Amko Komerca i kompanije Hepok Mostar gospodin Aleta. „Međutim, u isto vrijeme svjesni smo i važnosti kupovine domaćih proizvoda i jačanja cjelokupne ekonomije Bosne i Hercegovine, te na tom putu mi želimo dati podršku domaćim proizvođačima. Prilikom ove posjete ponovo sam se uvjerio u visok stepen proizvodnog procesa koji je uspostavila Akova poštujući najzahtjevnije svjetske standarde, što mi je posebno drago, jer naše dvije kompanije imaju uspješnu dugogodišnju saradnju.“AMKO I AKOVA ZAJEDNO

Prema riječima direktora kompanije Ovako gospodina Mušana Mutavelića podrška Amko Komerca, jednog od vodećih domaćih trgovačkih lanaca, veoma je značajna za Akova grupaciju. „Drago mi je da se svijest u Bosni i Hercegovini budi, kako kod potrošača, tako i kod proizvođača i trgovaca, o vrijednosti ujedinjavanja svih domaćih resursa na putu jačanja ekonomije naše zemlje,“ rekao je Mutavelić. „Današnja posjeta naših prijatelja i poslovnih partnera iz Amko Komerca potvrđuje da ćemo uzajamnom podrškom i kvalitetnom poslovnom saradnjom povećati rezultate i stvoriti uslove za otvoranje novih radnih mjesta.
Prilikom ove posjete, delegacije dvaju kompanija dogovorile su posebnu promociju u Amkovim prodavnicama u periodu od 02. do 18. septembra kada sve kupce očekuju akcijska sniženja na proizvode Ovako.

AMKO I AKOVA ZAJEDNO

December 04, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog DECEMBAR 2020 / JANUAR…

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog DECEMBAR 2020 / JANUAR 2021

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face