Amko komerc otvara novu poslovnicu na Dobrinji

HOTEL BREZA**** - 2015 OLIMSKI ODMOR – 20 % 1.3. – 3.4.2015

U petak 16. oktobra najavljeno je otvaranje 77 poslovne jedinice Amko komerca u sarajevskom naselju Dobrinja na adresi Vase Butozana bb.

U ponudi za kupce je bogat asortiman više hiljada artikala za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu. Uz garantovano niske cijene, za sve posjetioce povodom otvaranja nove poslovne jedinice pripemljene su specijalne akcijske cijene i sniženja, pokloni za kupovinu te promocije i degustacije.

Minela Džuho PR Amko komerca, istakla je da će u periodu od 16 - 18 oktobra u novootvorenoj poslovnici svi kupci imati priliku kupovati po akcijskim cijenam, što će osigurati i dodatnu uštedu pri kupovini. "Poseban akcenat stavljamo na kvalitetne domaće proizvode, domaćim proizvođačima pružamo maksimalnu podršku u plasmanu njihovi proizvoda na tržište BiH, u novoj poslovnici više od 60 % artikala na policama su domaći proizvodi."

"Prilikom otvorenja novih prodavnica uz povoljne cijene i širok asortiman artikala, trudimo se da kupcima ponudimo još jedno mjesto za ugodnu kupovinu te damo doprinos lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo kroz zapošljavanje novih radnika", kazala je Minela Džuho.

AMKO I AKOVA ZAJEDNO

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face