Još jedan zajednički projekat tri domaća brenda : Dino Merlin, Corn Flips i Bingo zajedno u priči"Iz ljubavi prema domaćem"

HOTEL BREZA**** - 2015 OLIMSKI ODMOR – 20 % 1.3. – 3.4.2015

25. juna smo s Tvornicom Corn Flips i Dinom Merlinom započeli još jednu priču pod naslovom "Iz ljubavi prema domaćem". Koncert na Koševu je bio fantastičan, a našoj javnosti je neposredno prije toga predstavljen čips s potpisom Dine Merlina, čime je i lansirana nova linija proizvoda fabrike Corn Flips iz Srebrenika.

Kako se bliži koncert u Zenici, Corn Flips i Bingo su ponovo pripremili limitiranu količinu Gold Chipsa s potpisom popularnog pjevača, koji se već od danas može pronaći u odabranim Bingo centrima. Čips sa potpisom će biti u prodaji i u Areni u Zenici.

„Veoma smo radosni da možemo podržati jedan ovako značajan muzički projekat u svojstvu generalnog sponzora, jer je riječ o jednom od naših najvećih i najznačajnijih muzičara. Ovo je jedan od vidova na koji „Corn Flips“ daje podršku kulturnim manifestacijama i predstavlja samo jedan od načina na koji „Corn Flips“ zajedno sa Bingom ulaže u zajednicu u kojoj djeluje i posluje.“, kazao je Husnija Avdić, direktor tvornice Majevica (Corn Flips).
Dino Merlin i njegov tim su zadovoljni dosadašnjom saradnjom s kompanijama Bingo i Corn Flips: "Širenje pozitivne energije sa Koševa se nastavlja. Hvala Bingu kao i svim našim partnerima koji su nam svojom podrškom omogućili da napravimo spektakl, kako na Koševu prošlog jula, tako i ovog aprila u Zenici. Čast nam je i zadovoljstvo biti dio ove lijepe priče."
Kompanija Bingo, kao partner turneja 2015/2016 u BiH, pripremit će za svoje kupce određeni broj ulaznica koje će podijeliti putem Bingo facebook fan page-a.

August 28, 2020

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

in Kupi tehniku

by Super User

Kupi tehniku - General Servis Kataloska ponuda

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

August 03, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face