BH Tematski portal SVIJET SNIŽENJA dobiva i ANDROID APLIKACIJU!!!

Nakon više od 5 godina objavljivanja svih kataloga, akcija, popusta i sniženja na internet portalu www.snizenja.ba, napokon je napravljena i aplikacija za ANDROID Smartphone.

TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcijehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.snizenja.ba

Kupujte srcem, ali i razumom

Koliko puta ste u kupovinu otišli „nespremni“ i kupovali totalnim automatizmom, a onda po povratku kući shvatili da ste nakupovali mnoštvo bespotrebnih stvari ili što je još gore shvatili da ste pametnim odabirom trgovina mogli uštedjeti znatna sredstva.

Naravno, svi smo mi gospodari svojih želja, vremena, navika i kućnog budžeta, no svakome od nas ponekad treba pomoć. Živimo u doba kada nam je sve dostupno i kada svega imamo na pretek, osim slobodnog vremena i vremena uopće.

Stoga se postavlja logično pitanje zašto vrijeme kojeg nam svakako nedostaje trošiti u sumanutom pretraživanju polica u potrazi za željenim artiklom ili akcijom kada sve to možemo obaviti u toplini svog doma, a nakon odabira roba i prodavnica otići u kupovinu. Na taj način izbjeći ćete trošak na bespotrebne artikle, kupovati ciljano i to samo željene artikle po najpovoljnijim cijenama.

U tome će vam pomoći specijalizirani web portal snizenja.ba na kom ćete naći atuelne kataloge svih značajnijih trgovinskih lanaca u Bosni i Hercegovini, ali i lanaca prodavnica tehničke robe, kozmetike, odjeće, namještaja, kućanskih potrepština.... Jednom riječju sve, od igle do locomotive, dostupno vam je na pokret „miša“.

Stara poslovica kaže da je „štednja je mudrost trošenja“, a mi bi smo dodali i dobra organizacija, a u današnje vrijeme i pravovremena informacija. Zato se prije kupovine informišite na snizenja.ba i vidjeti ćete da se isplati.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snizenja.ba

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face