Skoči u avanturu! Skoči u Aqualunu Terma Olimia!

Terme Olimia s cjelovitom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom, te od samog postanka nepobjedivim slovenskim naj wellnessom Orhidelia, poziva vas na opušteni odmor sve dane u godini. U ljetnom vremenu, naravno, najatraktivniji je termalni park AQUALUNA, koji svojim bazenima i brojnim vodenim atrakcijama, poziva na vodenu zabavu i relaksaciju za sve generacije.

Očekuju vas bazen s najvećim valovima u Sloveniji, uzbudljivi tobogani,  a za one najhrabrije tu je KING KOBRA – najatraktivniji tobogan u Sloveniji, koji sa završnim padom od 50 stupnjeva, ne ostavlja ravnodušnim niti jednog posjetitelja.

MOJ SAN

NOVI TOBOGAN BLACK CANNON

Toboganu »King kobra« još uvijek pripada naziv "Kraljica adrenalina", iako će se ove godine, za dodatni adrenalinski doživljaj pobrinuti i  novi tobogan - BLACK CANNON. Novi tobogan odlikuje velika brzina spuštanja sa finalnim skokom u bazen.

Black cannon je izgrađen od dvije zatvorene cijevi, kroz koje će te krenuti u adrenalinsku avanturu koja započinje skokom u prvi dio bazena, a nastavlja se „katapultiranjem“ u rekreacijski bazen.

Doživljaji za cijelu obitelj

Iza vrata vodenog parka Aqualuna nalaze se brojni objekti za obiteljsku zabavu, ugodno druženje i relaksaciju. Sigurno će te najprije opaziti adrenalinski stup sa  vodenim atrakcijama i toboganima. Imamo ih 11, a najdominantniji je King Kobra, s nama već petu sezonu.

Aqualuna ostvaruje snove vaših najmlađih. Njima su namijenjeni mini klub King Kobra sa veselim animacijskim sadržajima, brojni dječji bazeni sa toboganima za djecu, dječja tvrđava i dvorac u Aquadžungli, kao i trampolini i salon sa aparatima za igru. A kao posebnost Aqualune ističe se, AQUASAFARI sa figurama životinja u prirodnoj veličini, koje vas iznenađuju na svakom koraku …

Tu su još lov na zlato, svakodnevne zabave i koncerti, te nezaboravne rođendanske zabave.

Skočite u avanturu! Sve što vam je potrebno je dobra volja, kupaće i krema za sunčanje. J Za sve ostalo mi ćemo se pobrinuti! Tako i za prazan stomak! A još i ovo - u cijenu ulaznice je uključena uporaba svih igrački, tobogana, suncobrana i ležaljki! Skočite u Aqualunu Terma Olimia!

Ljetni odmor po vašoj mjeri! Kamo ako ne k nama?!

Provjerite povoljnu ponudu obiteljskih ljetnih paketa sa besplatnim boravkom za 2 djece!
Osim osnovne ponude s polupansionom, te bogatog animacijskog programa, tijekom ljeta svakom djetetu pripada i poklon, svaki dan osiguravamo 2 satno organizirano čuvanje djece, a ako se odlučite kod nas ostati i nešto dulje – vodimo vas na zanimljiv izlet. Ne zaboravite da kod nas možete povoljno unajmiti bicikle s kojima će se cijela obitelj uputiti na izlet okolicom, uređenim biciklističkim stazama, te tako upoznati idiličnu okolicu Kozjanskog.


Što sve možete posjetiti u okolici?

  1. Samostan Olimje sa 3. najstarijom ljekarnom u Europi
  2. Čokoladnica Synercus Olimje
  3. Dvorac Podsreda
  4. Agolf - pravi raj za golfere
  5. Brojne vinarije i domaće pivnice, te seoski turizam
  6. Jelenov greben
  7. Vještičja kuća – zemlja bajki i fantazija
  8. Brojne biciklističke i pješačke staze

Više na www.terme-olimia.com

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face