Koje su prednosti trgovačkih robnih marki?

Vidimo iz istraživanja da su robne marke postale vrlo popularne među potrošačima i trend će vjerojatno ići uzlaznom putanjom, s obzirom na cijenu i kvalitetu koju trgovci pružaju i koju su kupci očito prepoznali. Donosimo vam prednosti robnih marki.

Niska cijena
Ovo je vjerojatno glavni motiv zbog čega je većina posegnula za kupovinom proizvoda robnih marki. Sigurno ste se zapitali, zašto su uopće povoljniji?

Odgovor leži u činjenici da je trgovcima u interesu da svoje robne marke prodaju po nižim cijenama jer je cilj s kupcima stvoriti odnos u kojem se kupuje i vjeruje njihovim proizvodima, a ne konkurentskim. U tom odnosu vi kao kupac ste na dobitku: cijene moraju biti pristupačnije, a kvaliteta na razini koja je propisana standardima. Oni žele da privći što više kupaca a vi to, naravno, iskoristite jer ste na dobitku i vi i sami trgovci.

Kvaliteta
Svima je vrlo važan omjer cijene i kvalitete. Svi su svjesni da za povoljnu cijenu neće dobiti najkvalitetnije proizvode, ali opet traže da za izdvojen novac dobiju najbolji mogući proizvod. Robne marke nude takav omjer i mnogi se iznenade kvalitetom proizvoda. Kao što ste i sami možda primijetili određene namirnice proizvode poznate kompanije čiji proizvodi stoje na policama trgovina. Tako da uvijek možete provjeriti tko nešto proizvodi ili jednostavno isprobati da sami vidite je li vam nešto odgovara ili ne.

Široka ponuda proizvoda
Kao što ste već sami uočili postoji vrlo široka ponuda proizvoda. Za skoro svaki proizvod, što se tiče namirnica i higijene, postoji i zamjena u obliku robnih marki. To vam dopušta da izaberete ono što smatrate najboljim i što odgovara vašim potrebama. Imate mogućnost izbora, što je vrlo važno svakome kupcu, a opet s druge strane možete usporediti cijene.

Ne budite sumnjičavi prema robnim markama već im počnite vjerovati jer ipak postoji način da prođete povoljno, a opet kvalitetno. Pronađite proizvode koji vam odgovaraju te ih usporedite s drugima kako bi pronašli onu najkvalitetniju i najpovoljniju opciju.

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face