Koji sport odgovara Vašem karakteru?

Ne mogu svima da odgovaraju svi sportovi. Nekome više odgovaraju timski sportovi, a nekome individualni. Neko uživa, a neko ne podnosi fizički napor. Koji sport odgovara vašem karakteru? Vi ćete najbolje znati kojem tipu pripadate.

Agresivan tip
Za vas je karijera najvažnija u životu. Ne volite baš timske sportove, obzirom da u njima ne možete da dominirate. Vi ste po prirodi avanturista i volite neobične aktivnosti. Planinarenje je idealno za vas, jer ćete tako poboljšati fizičku snagu i izdržljivost, a i tako se takmičite samo sa prirodom. Vama bi odgovarao i džoging.

Povučen tip
Vi se najbolje osjećate kada ste okruženi ljudima koje poznajete. Zato su za vas najpogodniji timski sportovi. Međutim, da biste pobijedili svoju stidljivost, možete početi sa gimnastikom.

Samouvjeren tip
Vi ste perfekcionista sa viškom samopuzdanja, možda čak i narcis. Opterećeni ste svojim tijelom i najvažnije vam je da ste u svemu najbolji. Izaberite sport koji ne podrazumijeva samo oblikovanje tijela, nego i mogućnost da vas vidi što više ljudi. Vama odgovaraju duge šetnje i biciklizam. Ovi sportovi će poboljšati vašu kondiciju i koordinaciju pokreta.

Nemotivisan tip
Vi niste lijeni, samo vam nedostaje energije. Za početak vam preporučujemo timske sportove gdje možete da se družite sa prijateljima. Kada vi nemate želje za treningom, oni će biti tu da vas motivišu.

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face