Pelud spašava! Recept za lijek koji će vam promijeniti život!

Kako bi iskusili čudvotvoran učinak peludi na naš organizam potrebno ju je konzumirati s vodom ili medom, ne samostalno jer je tako učinak gotovo beznačajan.Pravilnom prehranom i kretanjem do zdravlja i zadovoljstva

Nevjerojatno, ali istinito, ova tvar ima čudotvoran učinak na organizam.
Pelud sadrži preko 250 tvari koje su vašem tijelu potrebne kako bi normalno funkcioniralo. Pelud uspješno liječi mnoge tegobe. Pelud čisti krv, regenerira jetru, pomaže oboljelima od hepatitisa, liječi hipertenziju, ali i snižava razinu kolesterola i povoljno utječe na živčani sustav. Pelud je dobra u borbi protiv infekcija mokraćnih putova, ima znatan učinak na rast i razvoj, povećava plodnost, povećava broj eritrocita i leukocita. Usporava starenje, stimulira apetit, jača koronarne arterije, mišićno tkivo i srce, poboljšava vid i potiče rast kose. Dobar je kod anemije jer znatno povećava nivo hemoglobina u krvi.

Pelud je značajan kao dodatak prehrani jer sadrži od 7 do 35 % proteina. Pčelinja pelud sadrži preko 50 % više proteina od govedine, ali njegov sadržaj masti je jako nizak.
Kako bi iskusili čudotvoran učinak peludi na naš organizam, potrebno ju je konzumirati s vodom ili medom, ne samu jer je tako učinak gotovo beznačajan.

Dnevna doza za odraslog čovjeka je samo jedna žličica, dok je za djecu pola čajne žličice. Prije spavanja u čašu vode stavite žličicu peludi. Ostavite preko noći, a ujutro dodajte nekoliko kapi limuna i popijte na prazan želudac. Sljedećih pola sata najbolje je ne konzumirati ništa.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Mi Mix 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baXiaomi je kompanija koju kad spomenete sagovorniku u većini slučajeva ih asocira na brend koji prodaje budžet mobilne uređaje, što zaista nije tako. Xiaomi je kompanija koja je sposobna da napravi premium uređaje i lansira ih na tržište po razumnoj cijeni. Mi Mix je takav telefon koji zadovoljava sve standarde dobrog uređaja. On neće biti najprodavaniji telefon u zemlji, ali Xiaomi to i ne želi postići, Xiaomijev cilj jeste da napravi dobre telefone u madi da ćete ih kupiti.

face