Ohladite se ledenim kockama lubenice

 JEDNOSTAVNE ideje su najbolje! U vrijeme ovih ljetnih žega, voda koju pijemo mora biti hladna. Bilo da je iz hladnjaka ili pravite ledene kocke, ideja na koju smo naletjeli na internetskoj stranici Family Chic će vam dobro doći.

Ako želite vodi koju ljeti pijete na galone (bilo gaziranoj ili negaziranoj) dodati malo boje i okusa, napravite ledene lubenica kocke. Jednostavno od lubenice koju niste mogli pojesti cijelu isjeckajte kocke i zaledite ih preko noći. Ako imate žlicu za sladoled, možete napraviti i kuglice.

Ako ih zaledite na pladnju, neće vam se zalijepiti jedna za drugu. Možete ih u zamrzivaču držati i nekoliko mjeseci, pa kad se zaželite finog, osvježenja u vodi, samo izvadite i stavite par kockica ili kuglica u čašu.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Mi Mix 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baXiaomi je kompanija koju kad spomenete sagovorniku u većini slučajeva ih asocira na brend koji prodaje budžet mobilne uređaje, što zaista nije tako. Xiaomi je kompanija koja je sposobna da napravi premium uređaje i lansira ih na tržište po razumnoj cijeni. Mi Mix je takav telefon koji zadovoljava sve standarde dobrog uređaja. On neće biti najprodavaniji telefon u zemlji, ali Xiaomi to i ne želi postići, Xiaomijev cilj jeste da napravi dobre telefone u madi da ćete ih kupiti.

face