PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Manners – novi brend za urbanog muškarca

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, Alma Ras ide korak dalje i posebnu pažnju posvećuje muškarcima sa novim brendom Manners – Man in motion.
Zaštitno lice novog brenda je uspješni model i profesionalni trener Tarik Kaljanac: „Zajedno sa kreativnim timom Alma Ras, sudjelovao sam u kreiranju vrhunskog domaćeg proizvoda, koji će ujedno odgovoriti i potrebama moje dinamične svakodnevnice. Ponosan sam što predstavljam muškarca 21. vijeka, što sam ambasador MANNERS-a. Odlično se osjećam kada nosim nešto tako kvalitetno i moderno, dizajnirano samo za nas muškarce“.

Novi brand Alma ras

 Neovisan, odvažan, uspješan – MANNERS muškarac osvaja novi milenij svojim sigurnim nastupom, orginalnošću i odvažnom kretnjom kroz životne situacije u kojima odlučuje, osjeća, upravlja i inspirira.

FIS NOVA KOLEKCIJA…
FIS NOVA KOLEKCIJA…
December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face