PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Najveci europski prodavac obuce i na nasem trzistu: Na proljece prva trgovina Deichmanna u BiH

 

Ipak, prema informacijama do kojih smo uspjeli doći ova firma već traži radnike za svoje trgovine koje bi se trebale nalaziti u BiH. Naime, na jednom bh. internet portalu za zapošljavanje objavljeno je da se radnici traže za trgovine u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Bihaću i Orašju.

Inače, obiteljsko poduzeće Deichmann poznato je po tome da već desetljećima nudi visoko kvalitetnu obuću po niskim cijenama. Osnivač, Heinrich Deichmann 1913. godine otvorio je postolarsku radionicu, a nakon toga je ubrzo počeo industrijski proizvoditi obuću.

Unatoč širenju poduzeća tijekom desetljeća, ideja osnivača poduzeća nije se promijenila a to je da si svi ljudi trebaju moći priuštiti dobru obuću. Također, poduzeće Deichmann, osim na kvaliteti proizvoda, inzistira na održavanju socijalnih standarda svojih zaposlenika i suradnika.

D.Kozina (ekapija)

 

 

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face