PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

U novoj velikoj nagradnoj igri Konzum kupcima poklanja dva Renaulta

Sarajevo, 15.02. – U Konzumu je počela nova velika nagradna igra pod nazivom „Kupovina kao iz snova jer Konzum poklanja dva Renaulta“ koja će trajati do 25.04.  Dva najsretnija Konzumova kupca osvojit će novi Renault Captur i novi Renault Clio. Pored ova dva vrijedna automobila, nagradni fond obuhvata 5x Philips Led TV, 5x Lenovo laptop, 5x Xiaomi mobitel te 5x poklon kupovine u vrijednosti 50KM, 100KM, 200KM, 300KM, 400KM i 500KM.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Želja nam je bila da našim kupcima kupovina u Konzumu bude u potpunosti kao iz snova, što je jedan od načina da im se zahvalimo na povjerenju i lojalnosti. Vjerujem da će najsretniji kupci koji osvoje automobile Renault Captur ili Renault Clio biti izuzetno zadovoljni nagradom, a razloga za sreću imat će i sretni dobitnici ostalih 45 zaista vrijednih nagrada. Propozicije su vrlo jednostavne jer smo željeli da svi naši kupci veoma lako steknu pravo učešća u nagradnoj igri. Koristim priliku posebno se zahvaliti partnerima projekta koji su omogućili kupcima da kupovinom samo jednog proizvoda ispune uslov za učešće u nagradnoj igri, a ujedno im se želim zahvaliti na uzajamnoj partnerskoj saradnji i podršci.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi kupci koji do 25.04. obave kupovinu u Konzumu u vrijednosti najmanje 10KM ili kupe jedan od proizvoda partnera projekta bez obzira na iznos računa, a zatim sigurnosni kod sa dna računa sa svojim ličnim podacima pošalju putem sms poruke na broj 091 212 414 jedinstven za sve mrežne opratere u BiH po cijeni 0,20KM.

Brendovi proizvoda partnera projekta kupovinom kojih kupci stiču pravu učešća u nagradnoj igri su Sara, Bambi, Jaffa, Ledo, Paloma, Milka, Banini, Juicy Fruits, Violeta, To, Bajra, Meggle, Frosh, Ziaja, Brazil kafa, Sarajevski kiseljak, Dr.Oetker, Pfanner, Barilla, Jacobc, Duel, Bic, Palette, Schauma, Finish, Harmony, Ferrero i mnogi drugi.

Svake srijede u toku trajanja nagradne igre biće organizovano parcijalno izvlačenje dobitnika nagrada po vrijednosnom rangu od najnižeg ka najvišem, a imena dobitnika će biti objavljenja nakon svakog izvlačenja na Konzumovoj web stranici. Sretni dobitnici automobila Renault Captur i Renault Clio biće izvučeni na javnom izvlačenju koje će se održati 28.04. u Konzum prodavnici u Wisa shopping centru u Sarajevu, a sve u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama.
Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na www.konzum.co.ba.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face