PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

U Konzum su stigli Morsovci – vesela morska ekipa u misiji očuvanja životne sredine

Sarajevo, 30.08. –  Veliki dječiji program lojalnosti Morsovci započinje danas u Konzumu. Vesela morska ekipa plišanih likova Morsovaca stigla je u Konzum prodavnice kako bi mališanima poslali važnu poruku o bitnosti očuvanja prirodne sredine s naglaskom na čiste vode i zaštitu vodenog životinjskog svijeta.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Novi prijatelji mališana su ajkula Zubo, riba Coco, Toni Kornjačoni, Pingo Ringo, Morž Žorž, Krokodila i morski konjic Rosita.
U periodu od 30.08. do 24.10. u svim Konzum prodajnim objektima širom BiH kupci će moći sakupljati naljepnice koje im omogućavaju kupovinu omiljenog Morsovca po super cijeni, a kupovinu će biti moguće obaviti do isteka zaliha ili najkasnije do 07.11. Kupci će dobivati naljepnice za svakih potrošenih 8KM ili za kupovinu posebno označenih proizvoda partnera projekta. Projekat Morsovci istovremeno realizuju Konzum Hrvatska i Idea Crna Gora, te je dodatna napomena za kupce da naljepnice koje vrijede za navedena tržišta nisu validni na tržištu BiH.

Sretni smo jer su Morsovci stigli u Konzum te će svojom misijom skrenuti pažnju na značaj očuvanjačistih voda i naše životne sredine. Mališani će kroz igru i zabavu sa Morsovcima u svom ranom periodu odrastanja  naučiti mnogo o važnosti brige o svome prirodnom okruženju. Vjerujemo da će interesovanje za Morsovce biti jednako dobro  ako ne i bolje, nego što je to bilo prošle godine kada smo uz sličan mehanizam realizirali projekat Zdravoljupci koji je nadmašio sva očekivanja u pogledu potražnje za plišanim igračkama  i ogromne euforije koju je projekat izazvao među mališanima.” - izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma BiH.

Druženje sa maskotama veselih Morsovaca će biti jedan od važnih segmenata projekta zajedno sa edukacijom mališana, te ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna u planu je da Morsovci obiđu više od 20 gradova širom Bosne i Hercegovine.
U sklopu projekta kreirana je specijalna edukativno-zabavna knjižica kao i Morsovci sveske za školarce, a sve je dostupno u Konzum prodavnicama.
Više informacija o projektu Morsovci  potražite na www.konzum.co.ba.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face