PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Uštedite vrijeme: Kako skuhati cijeli kukuruz u mikrovalnoj

Slavni kulinarski magazin The Kitchen uvijek ima pokoji trik u rukavu, a ovaj su put otkrili kako brzo i lako skuhati cijeli kukuruz u mikrovalnoj pećnici.

Mikrovalna pećnica već nas je naviknula na to da u njoj brzo i lako pripremamo mnoga jela, a nije mala stvar dugotrajno kuhanje kukuruza svesti na nekoliko minuta.

Pravilnom prehranom i kretanjem do zdravlja i zadovoljstva

Za ovu metodu nije potrebno guliti kukuruz jer će listovi zadržati vlagu pa će se zrna ravnomjerno skuhati. Također ćete poslije lakše maknuti niti koje se kriju ispod listova

Budući da je svaka mikrovalna pećnica drugačija, morat ćete malo eksperimentirati, ali možete računati da su za dva klipa dovoljne oko četiri minute.

Nakon kuhanja sve klipove morate ostaviti da odstoje nekoliko minuta jer iako se listovi izvana neće činiti vreli, unutrašnjost vas može ozbiljno opržiti. Osim toga, klip ćete lakše oguliti ako malo odstoji i ohladi se.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face