PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Yimor D.O.O. Domaljevac

Yimor D.O.O. Domaljevac je porodična firma familije Oršolić. Osnovana je 1988. godine i tada je bila jedna od prvih veleprodajnih firmi u BiH. Firma posjeduje veleprodaju i 36 maloprodajnih objekata na području Posavskog Kantona, Brčko Distrikta, Žepča, Tuzle, Maglaja, ZD kantona. Trenutno zapošljava preko 300 radnika.

 YIMOR

 

Direktor firme je Zlatko Oršolić, sin Josipa Oršolić, jednog od osnivača firme. Firmu su osnovala braća, Josip, Iljo i Mato Oršolić i iz toga proizilazi i ime firme, od prvih slova njihovih imena i dva slova prezimena.

YIMOR

Firma nastavlja i dalje da se širi, planiramo uskoro otvaranje još jednog prodajnog objekta u Lukavcu. Cilj nam je konstantan razvoj i u budućnosti, uz širenje, primjenu novih tehnologija i trud svih naših zaposlenika. Imamo vlastitu proizvodnju nekih artikala, pakirnicu, imamo artikle za koje smo zastupnici, imamo cijene prihvatljive za svaki džep i to nas čini konkurentim na tržištu. Posebno smo ponosni na našu robnu marku Classy koja je poznata po kvalitetu i pristupačnoj cijeni. Od Classy proizvoda imamo rižu, biskvite, petit keks, ribu, kafu, mlijeku, pavlaku, jogurt, majonezu, carsko povrće i još ponešto. Redovno izdajemo akcijske kataloge gdje kupci mogu naći artikle po sniženim cijenama.

YIMOR

Trudimo se da obezbijedimo konstantnu zastupljenost naših artikala u maloprodajnim objektima uz najviši nivo usluge, da kupci dolaze u objekte gdje su radnici profesionalni a atmosfera ugodna. Takođe uvodimo nove artikle u asortiman gledajući potrebe i zahtjeve kupaca.

YIMOR

YIMOR

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face