PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Marketing - Predstavite se najpametnije!!!

 

Snizenja.ba je najposjećeniji tematski portal sa akcijama / sniženjima / katalozima / popustima. Korištenjem našeg portala trgovci mogu na jednom mjestu predstaviti svoju ponudu, a preko 100.000 posjetilaca portala mogu pronaći sve informacije važne u procesu kupovine, te iz udobnosti vlastitog doma / kancelarije znati gdje su najpovoljnije cijene i gdje je najpametnija kupovina.

Portal snizenja.ba je najstariji tematski portal ovog tipa U BiH i regionu, gdje pažljivo nadgledamo da nema lažnih informacija niti starih akcija / kataloga / snizenja / popusta. Važno je da posjetioci nemaju pogrešne informacije a da ni Vi, kao trgovci, nemate problema sa kupcima koji su u zabludi i koji su došli sa lošim informacijama.

Želite li predstaviti svoje artikle / usluge na najbolji mogući način, te se efikasno i veoma povoljno boriti na tržištu, objavite Vašu akciju na portalu koji postoji od 2011. godine. Portal ima preko 100.000 posjetilaca koji u prosjeku mjesečno posjete 300.000 puta naš portal i pregledaju 5 akcija. Zašto jedna od njih ne bi bila i Vaša?

Naši dugogodišnji parneri:

PROMEDIA GROUP, MEDIAPOOL, FIS VITEZ, KRAŠ Trgovine, BEKO - OMEGA, ADRIATIC GROUP, BINGO, KONZUM, AMKO, ROBOT, KUPITEHNIKU, TRIGLAV, AUTOCENTAR BH, UNITRADE, Lactalis (Dukat), US POLO, CACHAREL, STUDIO MODERNA (Top Shop, Delimano ...), SPORT LIFE, MOJ SAN, TEHNOSTAR, TEHNODEPO, DIDACO, KAPRIOL POINT, OPRESA, VF KOMERC, LIFE LINE, GORENJE, I MNOGI DRUGI.

Zašto portal SVIJET SNIZENJA?

100.000 redovnih posjetilaca!
Uvijek aktualne akcije!
Naši posjetioci su odlučioci u kupovini!

Ukoliko mislite da je portal SVIJET SNIŽENJE pravo mjesto za objavu Vaših akcija, slobodno upišite Vaše podatke u formu ispod i mi ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti saradnju na obostrano zadovoljstvo.


Ime:*
Firma:
Telefon
-
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Informacije i narudžbe na info@snizenja.ba

snizenja.ba
Džemala Bijedica 185 – Hotel Radon Plaza
Mob: +387 61 786 033
e-mail: info@veza.ba

Website: http://www.snizenja.ba
Website: http://www.snizenja.ba

face