PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Čoko somun - originalna ćevabdžijska slastica

Sigurno ste se pitali u čemu uživaju vrijedni radnici jedne ćevabdžinice, okruženi svim tim specijalitetima, opijajućim mirisom roštilja, mekanim i ukusnim somunima. Mi smo odlučili ne samo da vam kažemo, nego da tu "tajnu" skroz podijelimo s vama. Kad se reflektori pogase, zavjesa spusti, sudija odsvira kraj, završi spremanje i čišćenje, slijedi najslađa stvar.

Čoko somun, od milja nunčić, autohtona je ćevabdžijska slastica. Lagano tostani bosanski somun, ispunjen najfinijim čoko namazom - nutellom, uz dodatak koji je mala tajna velikih majstora tradicionalne sarajevske kuhinje, i imamo idealan završetak roštiljske avanture.
Čoko somun vam služimo u novootvorenoj Ćevabdžinici Mrkva u Sarajevo City Centru, a uskoro će te ga moći probati i u drugim Ćevabdžinicama Mrkva, te Mrkva Expressu. Kako je rekao Charles Dickens:
"Nema ništa bolje od prijatelja, osim prijatelja s čokoladom!"

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face