PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Otvaranje Mepas Malla 13. aprila: U Mostaru izgradjen shopping centar vrijedan 100 miliona KM

 Najveći tržni centar u Bosni i Hercegovini, Mepas Mall u Mostaru u čiju je izgradnju uloženo 100 miliona maraka, bit će otvoren 13. aprila.

Jedinstveni poslovno-trgovački centar izgrađen je na atraktivnoj lokaciji u centru Mostara, gdje se nekada nalazila Stara bolnica. Investitor ovog projekat je hercegovački poduzetnik Mirko Grbešić, vlasnik kompanija Mepas i Brodomerkur iz Širokog Brijega te kupac nekoliko velikih kompanija u Hrvatskoj (Saponia, Koestlin, Kandit).

Shopping centar, koji se prostire na ukupno 99.408 metara kvadratnih bruto površine, posjetiocima će ponuditi brojne trgovačke, zabavne i poslovne sadržaje.

U objektu se nalaze tri podzemne etaže garaže sa 605 parking mjesta. Sedam je nadzemnim etaža, dvije etaže hotela, sa šest panoramskih dizala.

Kupce će obradovati otvaranje ukupno 90 trgovina svjetski poznatih brendova, među kojima su i poznata marke gardarobe Zara, Pull&Bear, Bershka i Stradivarius koji prvi put dolaze u Bosnu i Hercegovinu.

U Mepas Mallu svoja vrata otvara i CineStar, vodeći kino prikazivač u regiji, koji će u pet kino dvorana omogućiti prikazivanje svjetskih blockbustera i filmske hitove u 3D tehnologiji.

U objektu će se nalaziti prvi McDonald's resoran u Mostaru, poslovno uredski prostori, sala za kuglanje, kongresna dvorana, moderan hotel, wellness, fitness i zatvoreni bazen.

Glavni izvođač radova na objektu koji je izgrađen je u skladu sa dogovorenom dinamikom je širokobriješka kompanija A3, za nadzor je bila zadužena Cadoro-Ing d.o.o. iz Mostara, a saradnja je sklopljena i sa Zane BH d.o.o. za poslovanje nekretninama iz Sarajeva.

FIS NOVA KOLEKCIJA…
FIS NOVA KOLEKCIJA…
December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face