PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Dan iz snova: Vjencajte se na kolektivnom vjencanju u sarajevskom Domu mladih

Centar Skenderija, organizator Dana vjenčanja u Sarajevu, koji će se održati 5. i 6. maja 2012. godine u Domu mladih u saradnji sa www.svezavjencanje.ba, budućim mladencima nudi posebnu priliku da izgovore sudbonosno "da" pred matičarem na kolektivnom vjenčanju u Domu mladih te mogućnost da osvoje glavnu nagradu;

medeni mjesec u trajanju od deset dana u Zakintos – Grčka, poklon turističke agencije Solazur. Pored glavne nagrade obezbjeđene su i ostale vrijedne nagrade naših sponzora i partnera koje će biti otkrivene neposredno prije manifestacije.

Parovi koji su spremni da stupe u brak na kolektivnom vjenčanju u Domu mladih 5. maja (subota), trebaju nam se javiti na e-mail vjencanja@skenderija.ba, ostaviti svoje lične podatke, zajedničku fotografiju i kontakt a oni koji uđu u uži izbor bit će pozvani na razgovor. Nagradni fond će biti raspoređen na osnovu facebook like-ova na stranici http://www.facebook.com/danivjencanjasarajevo a organizacioni tim će pripremiti prigodan doček za parove i pratnju u Domu mladih za vrijeme kolektivnog vjenčanja.

Organizator će u saradnji sa jednom sarajevskom općinom obezbjediti prisustvo matičara za vrijeme kolektivnog vjenčanja besplatno.

Poziv za prijave na kolektivno vjenčanja otvoren od 19. marta 2012. godine.

Napominjemo da su se prošle godine na "Danima vjenčanja 2011" u Domu mladih javno vjenčali Ajla Rizvan i Vilijam Zoretić koji su između ostalog bili nagrađeni bračnim putovanjem turističke agencije Solazur u Grčku-Zakintos u trajanju od deset dana, besplatnim iznajmljivanjem vjenčanice, odijela, gratis frizurama i šminkom.

Dani vjenčanja imaju jedan jasan cilj: pružanje što više informacija o vjenčanjima budućim mladencima kako bi im u potpunosti olakšali pripreme. Istovremeno, ova manifestacija je odlično mjesto susreta, saradnje i sklapanje dobrih poslova.

Manifestacija je izložbenog i prodajnog karaktera, a objedinjuje ponude vjenčanica, svečanih haljina, muških odijela, salona obuće, donjeg rublja, nakita, salona ljepote, frizerskih salona, kozmetičkih kuća, parfemerija, opreme i dodataka za vjenčanje (pozivnice, zahvalnice, dekorativni materijali...), agencija za organizaciju vjenčanja, agencija za dekoraciju prostora (ukrasi, baloni, svjetlosni efekti i sl.), veleprodaje pozamanterije i metraže, cvjećara, restorana, hotela, cateringa, slastičarni, zabava, foto i video usluga, banki i osiguravajućih kuća, limuzina i autosalona, turističkih agencija i darivanja.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

face