PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Revelique kozmetika, dvije godine sa Vama

Pravilnom prehranom i kretanjem do zdravlja i zadovoljstva

Revelique kozmetika, dvije godine sa Vama
Internacionalni kozmetički brend koji je započeo svoj put u svijet iz Bosne i Hercegovine

REVELIQUE COSMETICS već dvije godine posluje na tržištu Bosne i Hercegovine. Do sada, Revelique proizvodi su postali popularni saputnici u neseserima bh. dama – prvenstveno zbog visoke kvalitete po atraktivnim cijenama.
Internacionalna kozmetička linija iz Austrije je svoj uspješni put u svijet započela iz Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući svom ekskluzivnom partneru CM-u, proizvodi Revelique kozmetike su sada dostupni u pedeset odabranih CM trgovina, dok su na početku bili dostupni u samo devet.
Revelique ima za cilj da, dugoročno gledajući, postane jaka konstanta na području dekorativne kozmetike, pogotovo u BiH, i da u suradnji sa svojim distributerom CM-om budu zastupljeni, bez iznimke, u svim CM trgovinama na tržištu.
U interesu kupaca, Revelique konstantno radi na održavanju visokog kvaliteta proizvoda, a istovremeno uvijek razmišlja o redovnim akcijskim ponudama i raznim popustima.
„Naravno, ne može se govoriti o našem uspjehu bez zahvalnosti našim partnerima Ovnak i CM. Oni su nas uvijek podržavali i vrlo smo sretni da smo bili u mogućnosti osvojiti najveći lanac kozmetičkog distributera u BiH. U teškim vremenima, kada na tržištu dominiraju međunarodne firme, nije lako uspostaviti i proširiti profesionalni lokalni lanac. Bosna i Hercegovina može biti vrlo ponosna na firme poput CM-a, koje bi trebalo aktivno podržati.“ – objašnjava Jair Zelmanovics, direktor i partner Revelique Cosmetics.
„Već u prvoj godini, Revelique je kao potpuno nova kozmetička marka uspjela da podigne prodaju na nivo, koji je bio iznad naših očekivanja. Već smo među 10 najprodavanijih brendova lanca drogerija CM. U drugoj godini smo dostigli prodaju koja je na nivou brendova, koji su već 10 ili više godina na tržištu – ukupni rast prodaje u drugoj godini bio je 20 posto. U narednoj godini također očekujemo porast prodaje za dodatnih 20 posto, jer planiramo uvesti nove proizvode. Još jedan pokazatelj: 2012. je Revelique Cosmetics bio zastupljen u 10 CM filijala – 2014. taj broj iznosi 50. Drago nam je da redovito dobijamo pozitivne reakcije o našim proizvodima kao i o našem brendu.“ – sa zadovoljstvom konstatuje g. Zelmanovics.

Kompanija ne brine samo o svojim kupcima, već pokazuje i društvenu odgovornost. Zahvaljujući Revelique Cosmetics i njihovom partneru CM/Ovnak, Pionirska dolina je prošle godine sretno udomila četiri nove životinjske vrste, odnosno trinaest novih životinja, a Valabi klokani su ove godine dobili mladunce.

Općenito o Revelique Cosmetics:
Revelique Cosmetics je internacionalni kozmetički brend iz Austrije. Asortiman Revelique kozmetike broji više od 100 proizvoda u različitim kategorijama dekorativne kozmetike. Revelique Cosmetics se pozicionira s klasičnim “šikom” i kvalitetom prestižnog brenda, po veoma atraktivnoj cijeni. Ističe se bezvremenski elegantnim dizajnom pakovanja u kombinaciji s natprosječno kvalitetnim sastojcima.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face