PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Pogodi rezultat i osvoji loptu!

 za vrijeme evropskog prvenstva u fudbalu EURO 2012 R & S organizuje nagradnu igru. Igra je vrlo jednostavna. Pogodite rezultat bilo koje od navedenih utakmica i za svaki pogođeni rezultat dobijate loptu sa grbovima svih zemalja učesnica

U prvom krugu pogađamo rezultate sljedećih utakmica:

  1. NJEMAČKA – PORTUGAL Termin: 09.06, 20:45
  2. ŠPANIJA – ITALIJA Termin: 10.06, 18:00

Način sudjelovanja: Dovoljno je samo da pošaljete mail na euro@ris.ba" target="_blank">euro@ris.ba, navedete utakmice i predviđeni rezutat, vaše ime i prezime i kontakt adresu. Validni su svi mailovi koji dođu 2 sata prije zakazanog početka utakmice. Posjetite našu facebook stranicu na www.facebook.com/rissarajevo i pratite imena dobitnika i broj pogođenih rezultata. Takođe možete popuniti formu direktno na našoj Facebook stranici i na taj način ostvariti sudjelovanje u nagradnoj igri.

Sretno!

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face