PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Pogodi rezultat i osvoji loptu!

 za vrijeme evropskog prvenstva u fudbalu EURO 2012 R & S organizuje nagradnu igru. Igra je vrlo jednostavna. Pogodite rezultat bilo koje od navedenih utakmica i za svaki pogođeni rezultat dobijate loptu sa grbovima svih zemalja učesnica

U prvom krugu pogađamo rezultate sljedećih utakmica:

  1. NJEMAČKA – PORTUGAL Termin: 09.06, 20:45
  2. ŠPANIJA – ITALIJA Termin: 10.06, 18:00

Način sudjelovanja: Dovoljno je samo da pošaljete mail na euro@ris.ba" target="_blank">euro@ris.ba, navedete utakmice i predviđeni rezutat, vaše ime i prezime i kontakt adresu. Validni su svi mailovi koji dođu 2 sata prije zakazanog početka utakmice. Posjetite našu facebook stranicu na www.facebook.com/rissarajevo i pratite imena dobitnika i broj pogođenih rezultata. Takođe možete popuniti formu direktno na našoj Facebook stranici i na taj način ostvariti sudjelovanje u nagradnoj igri.

Sretno!

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face