PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Ekipa tržnog centra Robot pomaže najugroženijim građanima BiH

U akciju prikupljanja pomoći ugroženom stanovništvu u poplavama koje su posljednjih dana pogodile veliki dio BiH, kompanija ROBOT je angažovala nekoliko vozila te uposlenika,

 

 kako bi najugroženijem stanovništvu neophodna pomoć stigla što prije. Ekipe Robota su od ranih jutarnjih časova prisutne na terenu, dostavljaju osnovne životne namirnice te ostale potrepštine poplavljenim područjima.

Odlučili smo odmah preći na djela, te smo se u petak zaputili u Maglaj nakon što je odron u Nemiloj saniran, vozila Robota su među prvima stigla u Maglaj, te smo ugroženim stanovnicima ovog grada donirali 300 paketa.  Humanitarna akcija Robota se nastavlja, planiramo organizovati podjelu 1.000 paketa i u ostalim ugroženim područjima: Sarajevska naselja: Osijek, Otes, Bojnik; zatim Bijeljina, Bratunac, Janja, Sanski Most, a i u ostalim poplavljenim gradovima, saopšteno je iz ove kompanije. 

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face