PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

ROSAL LIP BALM MAGIC PINK:KAMELEONSKI BALZAM ZA USNE

HOTEL BREZA**** - 2015 OLIMSKI ODMOR – 20 % 1.3. – 3.4.2015

Jedinstveni ROSAL Lip Balm Magic Pink - crni balzam za ružičaste usne! Puni intenzitet i nijansa ružičaste boje vidljivi su kroz 5 min. Za individualizirani izgled jer dugotrajna nijansa boje ovisi o pH kože usana.

R
OSAL, vodeća hrvatska marka njege usnica, predstavio je još jednu tržišnu inovaciju.Kako biste se osjećali lijepo, njegovano i u trendu, tu je jedinstveni Rosal lip balm Magic Pinkkoji mijenja boju poput kameleona – prvi put na tržištu,crni balzam za usne koji ostavlja magični ružičasti trag na usnama!

RLB Magic Pink sadrži specijalni pigmentkoji se ovisno o pH kože usana pretvara u savršenu nijansu ružičaste boje, pružajući usnama individualiziranu nijansu! Dakle, svakome daje drugačiju boju usana, od svjetlije ružičaste do tamnije, ovisno o količini nanosa balzama te osobnom pH faktoru kože.

Rosal Lip Balm Magic Pink ima oblik ruža tj. koso rezanje za lakše i precizno nanošenje. Zanimljivo je da ružičasta boja pigmenta postiže svoj pravi intenzitet par minuta nakon nanošenja tako da su konačna jačina inijansa boje vidljive je nakon otprilike 5 min od nanošenja (boja se pojačava kroz tih nekoliko minuta!). A zavodljiva boja na usnama je postojana i traje dugo...

Kao i ostali Rosal balzami za usne, i RLB Magic Pink učinkovito održava prirodnu vlažnost i elastičnost usana te sprječava njihovo isušivanje.Sadrži antioksidans vitamin E koji štiti usne od štetnog utjecaja slobodnih radikala te njeguje usne dajući im mekoću i hidrataciju.

Rosal Lip Balm Magic Pink dostupanje u drogerijama i većim trgovinama. Preporučena MPC je 4,60 KM.

ROSAL LIP BALM –Definicija nježnog poljupca!

face