PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Donacija branda Moj San Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci

Proizvođač sistema za spavanje, Moj San, je 8.11.2016. godine uručio vrijednu donaciju madraca Univerzitetskom kliničkom centru  u Banjaluci. Moj San, renomirani domaći proizvođač madraca i ostalih proizvoda za spavanje je prepoznao bitnost funkcioniranja institucije kao što je ova te madrace uručio u rekonstruirani dio Univerzitskog kliničkog centra. 

Moj san katalog

"Svaka društveno odgovorna kompanija bi trebala na svoj način pozitivno uticati na poboljšanje kvalitete života u sredini u kojoj posluje. Institucije kao što su bolnice i klinički centri zaslužuju veliku pažnju zajednice jer direktno utiču na kvalitet života građana i to je ono što je brandu Moj San posebno bitno. Nadamo se da slične akcije neće biti samo slučajne nego da će postati i praksa za brojne poslovne subjekte koji mogu uticati na to", ističu u ovoj kompaniji. 

Vrijednost donacije branda Moj San je 4.500,00 KM te je ovo deveta donacija ovog tipa koju Moj San provodi u 2016. godini. Do sada su madraci donirani bolnicama i kliničkim centrima u Mostaru, Tuzli, Zenici, Bihaću, Travniku, Sarajevu te Foči. 

Prema riječima predstavnika UKC RS, donacija madraca Moj San ce mnogo značiti za centar jer je u toku period rekonstrukcije dijelova kliničkog centra te će ovi madraci olakšati boravak pacijenata, a svoje mjesto će naći u dijelu hirurgije. 

 

www.mojsan.ba

 

Moj san katalog

 

Moj san katalog

 

Moj san katalog

Moj san katalog

face