PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Plava laguna Croatia Open Umag: Fognini, Monfils i Ćorić najbolja pozivnica za Umag

-          Umaški turnir nosiime novog naslovnog sponzora - Plava laguna Croatia Open Umag

-          Egzibicije zaštitni znak Umaga:U prvoj egzibiciji zvijezde Umaga testirat će najveće hrvatske sportske zvijezde, a u drugoj egzibiciji Ivanišević, Cash i Krajiček donose duh Wimbledona

-          Umag kao najprepoznatljiviji turistički brend – uz vrhunski tenis, osiguravakoncerte najvećih domaćih i regionalnih zvijezda i svjetskih poznatih DJ-eva, novost u fashion dijelu programa, ali i u vrhunskom gourmet programu

MOJ SAN

Umag/Zagreb, 7. lipnja 2017. -Umag će i ove godine biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje vrhunskog tenisa, atraktivnih egzibicija, nezaboravnih koncerata i sjajne gourmet ponude, jer sve to već po dobro poznatom receptu i ovo ljeto ponudit će 28. Plava laguna Croatia Open Umag. U deset dana programa, od 14. do 23. srpnja, vidjet ćemo tako ponajbolje tenisače svijeta, najveće zvijezde domaće i regionalne glazbene scene, te svjetski poznate DJ-eve, a sve će biti obogaćeno i iznimnim gourmet programom.

Velika novost ususret novom izdanju turnira je novi naslovni sponzor po kojem turnir nosi i ime. Riječ je o kompaniji Plava laguna koja je, baš kao i turnir, prepoznata po svojoj dugogodišnjoj tradiciji,  povijesti i izvrsnosti. Plava laguna kao kompanija puno ulaže u sport i sportaše, stoga je ovaj korak logičannastavak dosadašnje uspješne suradnje.

Monfils i Ćorić vraćaju se u Umagu, Fognini dolazi obraniti naslov

Gael Monfils prva je od tri zvijezde ovogodišnjeg umaškog turnira. Iza Francuza, koji trenutačno drži 16. mjesto na ATP ljestvici, najbolja je sezona u karijeri koju je završio na sedmom mjestu i uz prvi nastup na ATP Finalu u Londonu. Uoči Londona došao je i do šestog mjesta na ljestvici, svojeg najboljeg plasmana u karijeri. Bez obzira na brojke, koje su zadivljujuće, one nikada neće moći dočarati svu raskoš Gaelova tenisa. Najuzbudljiviji igrač na ATP Touru pokazao je i 2013. i 2015. u Stella Marisu kakav je mamac za publiku, a sigurno će i ovoga puta prirediti pravi spektakl.

Isti imidž njeguje i branitelj naslova. Fabio Fognini kroz devet je uzastopnih nastupa postao zaštitni umaški znak, a ove godine ponovno igra nevjerojatan tenis. Polufinale Masters 1000 turnira u Miamiju, sjajan otpor nevjerojatnom Nadalu u Madridu i dobar tenis koji je pružio u Roland Garrosu jamac su da će i ove godine konkurirati za naslov.

Treći pretendent na titulu je domaći adut. Borna Ćorić je mnogo puta naglasio da mu je Umag najdraži turnir u kalendaru, a ove će godine biti posebno motiviran kako bi ponovio uspjeh iz Marrakecha gdje je u travnju osvojio svoj prvi ATP naslov. Osim uspjeha u Maroku, Borna je u Madridu igrao četvrtfinale Masters 1000 turnira te uvjerljivo svladao prvog igrača svijeta Andyja Murraya.

Uz tri vodeće zvijezde, publiku u Umagu uveseljavat će mnogi sjajni igrači među kojima se ističu nekoć šesti tenisač svijeta, Gilles Simon, nepredvidivi Benoit Paire, Philipp Kohlschreiber, Aljaž Bedene, Paolo Lorenzi, Martin Kližan, Jiri Vesely i mnoga druga Umagu dobro poznata lica.

Uz Ćorića, domaće uzdanice bit će i Ivan Dodig i Franko Škugor, dobitnici prve dvije pozivnice za glavni turnir. Škugor je ove godine svladao Pabla Carrena Bustu u Davis Cupu i Tommyja Robreda u Ženevi, dok je Dodig bivši Top 30 tenisač koji se polako oprašta od pojedinačne konkurencije. Dodig i Škugor će zajedno igrati i parove u kojima su i u Davis Cupu pokazali da mogu svladati i najbolje na svijetu.

 

Senzacionalne egzibicije postale zaštitni znak umaškog turnira

Uz natjecateljski dio turnira, umašku publiku i ove godine očekuju dvije senzacionalne egzibicije. U subotu će posjetitelje oduševiti najveće zvijezde turnira, Gael Monfils, Borna Ćorić i drugi uz pomoć Gorana Ivaniševića. Oni će u zabavnom formatu odigrati mini turnir parova s nekim od najvećih hrvatskih sportskih zvijezda. Tako ćete imati priliku vidjeti kako se uz vrhunske tenisače na terenu snalaze neka od najvećih imena hrvatskog nogometa, košarke, rukometa…U srijedu će ATP stadionom Gorana Ivaniševića zavladati duh Wimbledona. Goran će ugostiti svoja dva prijatelja i bivša pobjednika Wimbledona, Nizozemca Richarda Krajiceka i Australca Pata Casha. Zabavnu egzibiciju začinit će i američki DJ i producent Redfoo, veliki teniski fan, koji je nekoć bio aktivni tenisač, kao i nekoliko iznenađenja.

Raznolik zabavni program, koncerti i zabava za svačiji ukus

Uz vrhunski tenis, posjetitelje će i ove godine dočekati vrhunska zabava i izvan teniskih terena, a  glazbeni program opet će ponuditi veliku raznolikost za sve glazbene ukuse. U okviru Party Nights programa nastupit će tako najveće domaće i regionalne zvijezde, te svjetski poznati DJ-evi. Koncertni program 15. srpnja otvorit će legendarni Parni Valjak, a slijede koncerti Hladnog piva i Željka Joksimovića. Od 19. srpnja pozornicu preuzimaju DJ-evi, od kojih će prvi nastupiti Redfoo, i to nakon što odradi egzibiciju. Umag će uz Amerikanca još čuti i DJ Throttlea, R3haba iThe Avenera.

Uz koncerte, posjetitelji turnira će po prvi puta doživjeti i novi modno-glazbeni koncept – Fashion live. Bit će to večer koja spaja modu, teatar, glazbu i ples, u glavnim ulogama bit će najpoznatiji hrvatski dizajneri Matija Vuica i ELFS, a autorica projekta je dugogodišnja plesačica Tine Turner i koreografkinja Ivona Brnelić. Matija Vuica ove je godine zadužena i za novi styling umaških hostesa kreiravši im neodoljive uniforme.

Najbolje od istarske gourmet ponude na jednom mjestu

Već osam godina, Istria Gourmet Festival upotpunjuje umaški teniski event gostovanjima biranih partnera među istarskim restoranima, vinarima i maslinarima. Gdje uživati nakon tenisa u festivalskoj zoni nije lako odabrati - od fine dining ambijenta Istria Gourmet Restorana s biranom gourmet ponudom, uz modernu viziju tradicionalnih specijaliteta istarske kuhinje u Našoj kužini, do ležernog ambijenta Taste Istria zone s bogatom wine & gourmet ponudom na više od 30 degustacijskih punktova. I ove će se godine održati nezaobilazne Skrivene čari istarskih vina, vinske degustacije za koje se uvijek traži ulaznica više. 

face