Konzum i PikaKartica nagradili najsretnije kupce

Sarajevo, 08.01. – Konzum i PikaKartica završili su veliku nagradnu igru “Ko provlači u Konzumu Piku, uvijek bude na dobitku“ koja je trajala od 09.11. do 31.12. Svake sedmice u toku trajanja nagradne igre 20 najsretnijih kupaca Konzuma ujedno članova PikaKartica programa lojalnosti nagrađeno je sa poklon kupovinom u Konzumu u vrijednosti 100KM.

bingo otvaranje radnje

„Namjera nam je bila u predprazničnom periodu iz sedmice u sedmicu nagrađivati naše najsretnije kupce, stoga nismo imali komplikovan mehanizam za učešće, bilo je dovoljno uz obavljenu kupovinu samo provući PikaKarticu čime se automatski učestvuje u nagradnoj igri. Zadovoljstvo mi je da smo imali više od 150.000 aplikacija i odlične reaakcije kupaca te stoga mogu najaviti da imamo namjeru ovu nagradnu igru ponoviti i u ovoj godini.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.


Nagradna igra sa Konzumom je još jedan u nizu značajnih benefita za naše članove. Sretan sam da smo imali priliku nagraditi naše najsretnije članove jer nam je cilj da se članstvo u programu lojalnosti PikaKartica kao i do sada mnogostruko isplati. Zadovoljstvo mi je da PikaKartica ima jake partnere, te bih iskoristio priliku podsjetiti sa smo u 2020. godini proširili listu partnera sa Sarajevo osiguranjem zbog čega smo izuzetno ponosni. U narednom periodu imamo u planu realizovati nekoliko značajnih projekata sa našim partnerima, a među njima je svakako i nastavak nagradne igre sa Konzumom.“ – izjavio je Dragan Radonja, direktor SuperKartice.


Sa više od 185.000 članova, PikaKartica je najveći program lojalnosti u Bosni i Hercegovini. Osim nagradne igre “Ko provlači u Konzumu Piku, uvijek bude na dobitku“ Konzum i PikaKartica zajednički realizuju projekat PikaKartica cijena, u okviru kojeg svaki mjesec kupcima nude posebnu akciju sa više od 100 proizvoda sa sniženim cijenama, koje su u Konzumu dostupne isključivo članovima PikaKartice.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face