PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Konzum pokrenuo humanitarni projekat „Budimo zlatni za djecu oboljelu od raka“

Sarajevo, 04.02. – Povodom svjetskog dana borbe protiv raka koji se obilježava 04.02. Konzum je pokrenuo projekat „Budimo zlatni za djecu oboljelu od raka“ kako bi se dodatno podigla svijest o borbi protiv raka te pružila podrška oboljelima. 
Tim povodom Konzum je otkupio 1.000 zaštitnih maski u vrijednosti 5.000 KM i time pomogao rad udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Otkupljene zaštitne maske za višekratno korištenje sa simboličnom porukom „Budi zlatan“ Konzum će 04.02. pokloniti prvim kupcima u odabranim Konzum prodavnicama u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci.

Za nas u Konzumu ovaj projekat predstavlja posebnu satisfakciju  jer je u pitanju direktna pomoć i podrška oboljeloj djeci kao jednoj od najosjetljivijih kategorija našeg društva. Konzumova dugoročna opredjeljenost je društveno djelovanje  usmjereno na pružanje svakog vida pomoći djeci, te vjerujemo da će ovaj projekat poslužiti kao primjer i drugim kompanijama da pokrenu slične humanitarne projekte. Zadovoljstvo nam je da imamo privilegiju omogućiti udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“ prodaju maski u odabranim Konzum prodavnicama bez ikakve naknade što je još jedan dodatni vid naše podrške.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.
Prodaja maski „Budi zlatan“ uskoro počinje, te će svi koji žele na jednostavan način simboličnom kupovinom maske moći pružiti podršku oboljeloj djeci.

Sretni smo i ponosni jer imamo za prijatelje društveno-odgovorne kompanije kao što je Konzum. Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ ima glavnu misiju pružiti podršku djeci oboljeloj od raka. Od ovog februara, Konzum je zlatan za djecu oboljelu od raka. Podršku pruža kupovinom maskica Udruženja koje će dalje, besplatno, distribuirati svojim kupcima. Time će približiti naš rad građanima kao i načine na koje mogu biti podrška oboljelim mališanima. Hvala Konzumu za ovu veliku podršku.“ - izjavio je Fikret Kubat, direktor Udruženja.

Podsjećamo da je aktivan i humanitarni broj 17010 putem kojeg svi koji žele mogu donirati 2KM udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“ uz napomenu da je broj jedinstven za sve mrežne operatere u BiH.
Zajedno možemo mnogo više, zato budimo zlatni za djecu oboljelu od raka.

FIS NOVA KOLEKCIJA…
FIS NOVA KOLEKCIJA…
December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face