PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Danas otvorena nova Konzumova prodavnica u naselju Stup u Sarajevu

 

Sarajevo, 17.12. –  Konzum je danas otvorio svoj novi prodajni objekat u Sarajevu u naselju Stup na adresi Stupska bb koji se prostire na više od 200m² i nudi bogat asortiman svježeg voća i povrća, pekarske, mliječne i delikatesne proizvode, osnovne životne namirnice, piće i slatkiše te proizvode za njegu, higijenu i kućanstvo. U narednoj sedmici Konzum će otvoriti još dva prodajna objekta i to 21.12. u Gračanici i 24.12. u Živinicama, te će tako u novu godinu ući sa maloprodajnom mrežom koja obuhvata 178 prodajnih objekata. U novootvorenoj prodavnici u Sarajevu je zaposleno 7 novih zaposlenika, dok će u prodavnicama u Živinicama i Gračanici posao dobiti 11 novih zaposlenika. Tako će Konzum pred sam kraj godine otvoriti i 18 novih radnih mjesta.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

 

Zadovoljstvo mi je da u novu godinu ulazimo sa proširenom maloprodajnom mrežom i sa novim kolegama koju su se pridružili velikom Konzumovom timu. Nastojat ćemo u našim novim prodajnim objektima u Sarajevu, Gračanici i Živinicama našim potrošačima ponuditi pažljivo odabran asortiman, kvalitetnu uslugu i konkurentne cijene uz stalne akcijske pogodnosti koje će im omogućiti da ostvare dodatne značajne uštede. Sretan sam jer smo tokom 2021.godine otvorili 11 novih objekata i time ispunili naš plan, a ujedno renovirali i preuredili značajan broj objekata kako bi kupcima ponudili još bolji ugođaj kupovine. Želim svim kupcima poželjeti dobrodošlicu u naše nove objekte, a ujedno bih u ime kompanije Konzum i u svoje lično ime iskoristio priliku svim našim kupcima poželjeti sretne nadolazeće praznike uz najljepše želje“ – izjavio je Ahmet Koštreba, izvršni direktor za maloprodaju Konzuma.

Na dan otvorenja novog prodajnog objekta u Sarajevu za kupce je pripremljena posebna akcijska ponuda, prvi kupci su nagrađeni poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Obzirom da se bliže praznici, za mališane je pripremljeno druženje sa Deda Mrazom uz topli čaj i slatkiše.

Zanimljiv i bogat sadržaj Konzumove kupce očekuje i naredne sedmice prilikom otvorenja novih prodajnih objekata u Gračanici i Živinicama.

U narednoj godini Konzum ima u planu i dalje investiranje u nove prodajne objekte i otvaranje novih radnih mjesta te se pozivaju zainteresovani koji posjeduju poslovni prostor adekvatan za otvaranje prodavnice minimalne prodajne površine 150m²  da svoju ponudu za zakup dostave putem mail adrese razvoj@konzum.co.ba.

face