PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Program lojalnosti Vispaka i Binga donosi vam Tajnomat-ćevapomat

U sklopu niza aktivnosti koje kompanija Vispak strateški realizuje sa Bingom tokom prethodnih godina, trenutno je u toku i program lojalnosti koji kupcima donosi niz zanimljivih i korisnih iznenađenja. Pred proljetnu sezonu odlazaka u prirodu i uživanja u grill delicijama, Vispak i Bingo svojim vjernim potrošačima daruju originalan poklon Tajnomat – ćevapomat za jednostavnu i savršenu pripremu ćevapa, a sve što je potrebno jeste da na policama Bingo trgovina birate Vispakov dodatak jelima Tajna.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

„Ove godine kompanija Vispak slavi 50 godina postojanja, te će shodno tome sve aktivnosti sa Bingom biti usmjerene ka potrošačima. Već duži niz godina sa partnerom Bingo radimo na projektima koji u fokus stavljaju promociju bh. tradcije, te i ovaj projekat je jedan od takvih. Kupovinom 10 Tajni, dodaci jelima posebnih namjena (za pripremu punjenih paprika, ćevapa, gulasa, piletine, grill…) u objektima Bingo te slanjem računa putem Viber-a na broj 062 71 6666 na poklon, na kućnu adresu, dobija se Tajnomat-ćevapomat uz presu za hamburger. Tajnomat- ćevapomat je spravica za pravljenje ćevapa, hamburgera, kroketa, knedlica te drugih kreativnih jela u kuhinji„ – navodi Zerina Čolaković, direktorica marketinga i razvoja kompanije Vispak.
Program lojalnosti Vispaka i Binga, te svi zajednički realizovani i planirani projekti, usmjereni su ka registraciji prvog Instituta Bosanske kuhinje koji će u narednom periodu biti predstavljen javnosti.

„Naša strategija se ne ogleda samo u podršci domaćim proizvođačima, nego i edukaciji kupaca o važnosti kupovine domaćih proizvoda. U prethodnim godinama smo sa Vispakom ušli u obrazovni sistem osnovaca i radili smo odlične projekte koji za rezultat imaju osnivanje Instituta bosanske kuhinje. Ovogodišnji projekat je nastavak naše uspješne saradnje, u slavljeničkom duhu, gdje za 50 godina Vispaka, zajedno darujemo naše kupce“ , kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe trade marketinga Binga.

face