PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Revelique kozmetika od danas u prodaji

Internacionalni kozmetički brand započinje put u svijet u Bosni i Hercegovini. Od danas je tržište kozmetičkih proizvoda u Bosni i Hercegovini bogatije za jednu novu marku – REVELIQUE COSMETICS. Početak prodaje je ozvaničen druženjem sa novinarima i poslovnim partnerima u CM-marketu u Sarajevu, u ulici Maršala Tita 46.

Revelique je internacionalna kozmetička marka iz Austrije, koja na svjetsko tržište kreće iz Bosne i Hercegovine. Revelique proizvodi su, zahvaljujući ekskluzivnom partneru CM-marketu, dostupni prije svega u devet odabranih CM-trgovina.* CM je na tržištu još od 2003. godine, a u međuvremenu pokriva sopstvenim trgovinama cijelo područje Bosne i Hercegovine, i uživa dobar ugled među kupcima.

Visokokvalitetan asortiman kozmetičke marke Revelique obuhvaća više od 100 proizvoda iz područja dekorativne kozmetike. Revelique se pozicionirani s klasičnim “šikom” i kvalitetom prestižnog branda, po veoma atraktivnoj cijeni.

Revelique se ističe bezvremenski elegantnim dizajnom pakovanja u kombinaciji s natprosječno kvalitetnim sastojcima. Brand koristi samo odobrene i certificirane sastojke, koji zadovoljavaju internacionalne kozmetičke propise. Svi proizvodi su u nezavisnim laboratorijima i prema najvišim kozmetičkim standardima dermatoloski i oftamološki testirani – naravno bez testiranja na životinjama. Time Revelique osigurava da su svi neophodni zdravstveni testovi izvršeni.

 „Mi smo izuzetno ponosni što dolazimo na tržište Bosne i Hercegovine. Sigurni smo da ćemo ovdje imati mnogo poklonika te da će svi kupci prepoznati našu poslovnu filozofiju koja je veoma jednostavna: Sve je podređeno željama kupaca – dakle, vrhunski kvalitet po atraktivnim cijenama“ – poručuje Mag. Jair Zelmanovics, direktor i partner Revelique Cosmetics.

Osnivači Revelique kozmetike s jedne strane donose visoko iskustvo u internacionalnom trgovinskom poslovanju, a s druge strane mnogo godina iskustva u svim područjima dekorativne kozmetike:
Mag. Jair Zelmanovics, LL.M. MBA, 34, direktor i partner, ima izvrsno stručno znanje o internacionalnom trgovanju, osobito o istočnoeuropskim tržištima, te je jedan od kreativnih umova tima.

Jona Salomon, 42, direktor i partner, ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju/vodjenju internacionalne firme i odgovorna je za kontinuitet poslovnih procesa i menadžment projekata.
Sarah D. Zelmanovics, 35, partner i Head of Product Development, ima preko 15 godina iskustva u kozmetičkoj industriji, te je između ostalog, odgovorna za uspjeh velikog kozmetičkog branda u Zapadnoj Europi.

„Nadamo se da će Revelique biti pravo otkriće za bh. kupce, te da ćemo ovdje razviti uspješne poslovne kontakte, što bi u budućnosti moglo rezultirati daljim poslovnim investicijama“ – dodao je za kraj g. Zelmanovics.

*Spisak odabranih CM-marketa u kojima će se prodavati Revelique kozmetika:
•    CM-Brčko19, Bulevar mira b.b.
•    CM-Doboj 44, Vidovdanska b.b. (BmD šoping centar)
•    CM-FIS-Vitez 01, PC-96 (Trgovački centar FIS)
•    CM-Jajce 69, Hrvoja Vukčića Hrvatinića b.b.
•    CM-Mostar 02, Dubrovačka br. 67
•    CM-Šamac 59, Jovana Cvijića b.b.
•    CM-Sarajevo 23, Titova br. 46
•    CM-Široki Brijeg 32, Trnska cesta br. 7
•    CM-Zenica 05, Trg Alije Izetbegovića br. 73 

face