PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Revelique kozmetika od danas u prodaji

Internacionalni kozmetički brand započinje put u svijet u Bosni i Hercegovini. Od danas je tržište kozmetičkih proizvoda u Bosni i Hercegovini bogatije za jednu novu marku – REVELIQUE COSMETICS. Početak prodaje je ozvaničen druženjem sa novinarima i poslovnim partnerima u CM-marketu u Sarajevu, u ulici Maršala Tita 46.

Revelique je internacionalna kozmetička marka iz Austrije, koja na svjetsko tržište kreće iz Bosne i Hercegovine. Revelique proizvodi su, zahvaljujući ekskluzivnom partneru CM-marketu, dostupni prije svega u devet odabranih CM-trgovina.* CM je na tržištu još od 2003. godine, a u međuvremenu pokriva sopstvenim trgovinama cijelo područje Bosne i Hercegovine, i uživa dobar ugled među kupcima.

Visokokvalitetan asortiman kozmetičke marke Revelique obuhvaća više od 100 proizvoda iz područja dekorativne kozmetike. Revelique se pozicionirani s klasičnim “šikom” i kvalitetom prestižnog branda, po veoma atraktivnoj cijeni.

Revelique se ističe bezvremenski elegantnim dizajnom pakovanja u kombinaciji s natprosječno kvalitetnim sastojcima. Brand koristi samo odobrene i certificirane sastojke, koji zadovoljavaju internacionalne kozmetičke propise. Svi proizvodi su u nezavisnim laboratorijima i prema najvišim kozmetičkim standardima dermatoloski i oftamološki testirani – naravno bez testiranja na životinjama. Time Revelique osigurava da su svi neophodni zdravstveni testovi izvršeni.

 „Mi smo izuzetno ponosni što dolazimo na tržište Bosne i Hercegovine. Sigurni smo da ćemo ovdje imati mnogo poklonika te da će svi kupci prepoznati našu poslovnu filozofiju koja je veoma jednostavna: Sve je podređeno željama kupaca – dakle, vrhunski kvalitet po atraktivnim cijenama“ – poručuje Mag. Jair Zelmanovics, direktor i partner Revelique Cosmetics.

Osnivači Revelique kozmetike s jedne strane donose visoko iskustvo u internacionalnom trgovinskom poslovanju, a s druge strane mnogo godina iskustva u svim područjima dekorativne kozmetike:
Mag. Jair Zelmanovics, LL.M. MBA, 34, direktor i partner, ima izvrsno stručno znanje o internacionalnom trgovanju, osobito o istočnoeuropskim tržištima, te je jedan od kreativnih umova tima.

Jona Salomon, 42, direktor i partner, ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju/vodjenju internacionalne firme i odgovorna je za kontinuitet poslovnih procesa i menadžment projekata.
Sarah D. Zelmanovics, 35, partner i Head of Product Development, ima preko 15 godina iskustva u kozmetičkoj industriji, te je između ostalog, odgovorna za uspjeh velikog kozmetičkog branda u Zapadnoj Europi.

„Nadamo se da će Revelique biti pravo otkriće za bh. kupce, te da ćemo ovdje razviti uspješne poslovne kontakte, što bi u budućnosti moglo rezultirati daljim poslovnim investicijama“ – dodao je za kraj g. Zelmanovics.

*Spisak odabranih CM-marketa u kojima će se prodavati Revelique kozmetika:
•    CM-Brčko19, Bulevar mira b.b.
•    CM-Doboj 44, Vidovdanska b.b. (BmD šoping centar)
•    CM-FIS-Vitez 01, PC-96 (Trgovački centar FIS)
•    CM-Jajce 69, Hrvoja Vukčića Hrvatinića b.b.
•    CM-Mostar 02, Dubrovačka br. 67
•    CM-Šamac 59, Jovana Cvijića b.b.
•    CM-Sarajevo 23, Titova br. 46
•    CM-Široki Brijeg 32, Trnska cesta br. 7
•    CM-Zenica 05, Trg Alije Izetbegovića br. 73 

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face