PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Na mjestu događaja - Škola stranih jezika Zenica - LINGUATEAM

UTD Best Kataloška ponuda katalog katalozi akcijeVečeras je svečano upriličena promocija novootvorenog Centra za strane jezike ‘Linguateam’ u Zenici, a za kojim ako je suditi po večerašnjem odzivu zeničke javnosti koja je došla na ovaj događaj vlada ogromno interesovanje.

Na samom početku večeri prisutnima se obratila Slobodanka Omerović vlasnica centra, te mnogobrojnim Zeničanima i Zeničankama približila sve ono što ih je interesovalo o ‘Linguateam-u’. Tim ovog eminentnog Centra za strane jezike sačinjavaju tri magistra i jedan profesor njemačkog jezika i to: Slobodanka Omerović, Asima Đuherić, Selma Fetić i Mirsada Jukić.

linguateam1.jpg linguateam2.jpg linguateam3.jpg linguateam4.jpg linguateam5.jpg

 

 

 

 

 

Ovaj stručni i profesionalni tim osim što su magistri i profesori dolaze sa njemačkog govornog područja, što je još jedan od razloga zašto se upravo ‘Linguateam’ izdvaja od drugih?!

“Učenje je dugotrajan proces, naš cilj je prenijeti znanje na naše polaznike uz nastojanje da usvojeno znanje ne bude pasivno, nego produktivno. Želimo da po završetku kursa svako može sjediti preko puta nas i tečno komunicirati njemački jezik zajedno sa nama. Red, rad i disciplina tri su glavne stvari koje tražimo od naših polaznika, a znanje koje ćemo im prenijeti biće kvalitetno i stručno” – kazala je u svom obraćanju Slobodanka Omerović.

Upis za standardni i intenzivni kurs njemačkog jezika po GER-u: A1, A2, B1, B2, C1 je u toku i to po promotivnim cijenama, budući da na ovaj način Linguateam želi povodom svog početka sa radom pokloniti što pristupačnije cijene svima onima koji žele upisati kurs.

Standardni kursevi izvode se tri puta sedmično po dva časa, dok se intenzivni kursevi izvode četiri puta sedmično po tri časa. Osim toga, nastava je moguća i tokom vikenda ali i za vrijeme raspusta, dok cjelokupni fond časova iznosi 120.

“Dakle, Linguateam svoje polaznike priprema za ispit na Goethe-Institutu u Sarajevo, a upravo će polaznici raditi kurseve po udžbenicima koje je preporučio Goethe-Institut Sarajevo. Cijene kurseva dostupne su na zvaničnoj stranici Linguateam-a (klikom OVDJE), a osim pogodnosti za polaznike koji ostvaruju popust od 50% na prevođenje dokumenata budući da su profesori centra i sudski tumači, odlučili su se da za dva kandidata koji dolaze iz istog domaćinstva cijenu kursa učine jeftinijom za 50 KM” – zaključila je Omerović.

Sutra sa početkom u 18.00 sati u prostorijama Osnovne škole Vladimir Nazor ‘Linguateam’ zvanično počinje sa svojim radom, dođite i uvjerite se u stručnost, pristupačnost i originalnost koja ovaj centar izdvaja od drugih.

www.072info.com

face