PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Foto: Sportska, elegantna, inovativna: nova Opel Astra – prikladna za zabavu

Dosad su iz tvornica izišla 24 milijuna Kadetta i Astri, a sada je Opel spreman dodati novo poglavlje povijesti svojeg prodajnog hita. Nova generacija Astre temelji se na posve novoj laganoj arhitekturi vozila, pogonit će je samo motori najnovije generacije i ponudit će značajke koje su otprije poznate samo iz viših segmenata. Sportski dizajn čini da nova Astra izgleda „nabrijanije“ nego ikad prije.

Štednja gdje je važno: nova arhitektura vozila

Lakša, štedljivija i agilna, a istovremeno još udobnija – nova Opel Astra zadovoljava sve te uvjete zahvaljujući intenzivnom programu mršavljenja. Vizionarska konceptna Monza koja je predstavljena 2013. na Frankfurtskom sajmu automobila bila je uzor za jedanaestu generaciju Opelova automobila iz kompaktne klase. Prema dr. Karlu-Thomasu Neumannu, svaki elementi i svaka dizajnerska značajka konceptne Monze održava učinkovitost, a nova Astra u korak slijedi tu viziju. Ovisno o modelu i razini opreme, nova će Astra biti do 200 kg – a najmanje 120 kg – lakša od svoje prethodnice.

Samo najbolje: najnoviji portfelj motora

I motor nove Opel Astre podržava tu tvrdnju. Ispod poklopca motora svake nove Astre nalazi se član posve novog portfelja motora.Snage motora se kreću od 70 kW/95 KS do 147 kW/200 KS. Svi dizelski i benzinski motori zapremine do 1,6 litara imaju tri stvari zajedničke: spajaju najveću učinkovitost s izvrsnom responzivnošću i glatkoćom rada.

1.6 CDTI sa širokim rasponom snage počevši od 70 kW/95 KS pokriva ponudu dizelskih motora, dok je 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo (77 kW/105 KS) osnovni benzinski motor. Vrhunac Astrinog portfelja motora jest posve novi 1.4 ECOTEC Direct Injection Turbo – četverocilindrični motor iz iste linije kao i manji, ali također snažan jednolitarski trocilindrični motor.

Sportski dizajn susreće prostranost: savršena Astrina simbioza

Dizajn nove Astre jasno odražava učinkovitost u srcu ovog vozila. Evolucija Opelove dizajnerske filozofije prema kojoj umjetnička skulpturalnost susreće njemačku preciznost osigurava da nova Astra izgleda lakše i sportskije. Opelov logotip u obliku munje („Blitz“) integriran u središnju kromiranu prečku na rešetki i karakterističan element oštrice koji se proteže prema stražnjem kraju vozila čine novu Astru odmah prepoznatljivom kao članicom Opelove obitelji.

Uvijek dostupna pomoć i usluge: izvanredne mogućnosti povezivanja uz Opel OnStar

Svi novi modeli slijede jedan osnovni princip: Opel demokratizira tehnologije i inovacije iz viših segmenata, Opel čini inovacije cjenovno pristupačnima. Primjerice u području povezivanja: nova generacija Astre prvi je nov Opelov model koji će od prvog predstavljanja biti dostupan s osobnim pomoćnikom za povezivanje i usluge Opel OnStar.

Opel OnStar nudi korisnicima širok raspon usluga vezanih uz sigurnost i udobnost. Ako se aktivira zračni jastuk, Opel OnStar će automatski pokrenuti alarm. Savjetnik će zatim kontaktirati vozilo da utvrdio je li doista potrebna pomoć. Ako izostane odgovor, na točnu se lokaciju vozila odmah šalju hitne službe.

To je samo jedan primjer prednosti novog osobnog pomoćnika za povezivanje i usluge. Vozači i putnici mogu kontaktirati OnStar 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini. Bez obzira na to trebaju li pomoć na cesti ili bilo koju drugu uslugu, OnStarov savjetnik uvijek je spreman pomoći. Uz to će OnStar pretvoriti novu Astru u 4G LTE mobilni Wi-Fi hotspot s kojim se istovremeno može povezati najviše sedam uređaja,od pametnih telefona do tableta.

 

 

 

 

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face