PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Trikovi za uredjenje doma: U malim prostorima i vrata su problem - maknite ih!

 Iako većina ljudi u svojim domovima nema tih problema, uvijek će se naći onih kojima čak i vrata predstavljaju problem u malim prostorima. No, rješenje je jednostavno - maknite ih, savjetuju na stranici freshome.com. 

 Možda vam se micanje vrata čini drastično. Ali, postoji još jedna mogućnost - umjesto klasičnih vrata stavite klizna.

Nije to nikakva novost u svijetu uređenja doma, ali činjenica je da danas postoje još jednostavniji mehanizmi. Johnson Hardware osmislio je jedan takav.

On nudi idealno rješenje koje se postavlja direktno na gornji zid, a ne uglavljuje se u zid. Postavljanje čitavog mehanizma puno je jednostavnije od onih klasičnih kliznih mehanizama. A zauzima i puno manje prostora.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face