PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

MojSan madraci u Hotelu Hills Sarajevo

MojSan, vodeći bosanskohercegovački proizvođač sistema za spavanje, u posljednjih nekoliko godina uz ekspanziju na tržištu BiH i regiona je dio vlastitih kapaciteta usmjerio i na opremanje hotelskih lanaca u BiH i šire. MojSan kao moderna industrija proizvoda namjenjenih kvalitetnom snu prateći svjetske trendove u hotelijerstvu je u prilici ponuditi visokokvalitetne proizvode konstruirane prema kategorizaciji i standardizaciji hotela, apartmana i drugih objekata za sličnu namjenu.

Moj san katalog

Sigurnosni aspekt teškogorivosti materijala je jedan od faktora na koje u ovoj domaćoj kompaniji obraćaju veliku pažnju te je MojSan razvio i posebnu liniju proizvoda namjenjenu upravo opremanju objekata koji se koriste za smještajne kapacitete ovog tipa prema pripadajućim kriterijima od jedne do pet zvjezdica.

Posljednji u nizu projekata realiziranih od strane branda MojSan je opremanje novoizgrađenog hotela Hills Congress & Termal spa Resort u Sarajevu koji će svojom ponudom obogatiti kvalitet smještajnih kapaciteta u Sarajevu i šire.

Pored ovog projekta neki od realiziranih su; Courtyard by Marriott Sarajevo, Grand Hotel Neum, Hotel President Sarajevo, Pino Nature Hotel - Prvi Šumar Trebević, Hotel Festival Sarajevo, Krone Heritage Hotel Ilidža, Hotel Aqualina Ohrid-Makedonija, Concept Hotel Central Skoplje-Makedonija, Hotel Jadran Neum, Hotel Grad Sarajevo te mnogi drugi.

MojSan proizvodi su svoju primjenu našli u velikom broju domaćinstava u BiH i regionu uljepšavajući snove velikom broju korisnika te ova domaća kompanija kroz opremanje poznatih hotelskih lanaca nastoji postati prepoznatljiva i u tom segmentu. Izgradnja dugoročnog povjerenja baziranom na kvalitetu je krajnji cilj branda MojSan, Vašeg partnera za udoban i zdrav san.

Moj san katalog

 

Moj san katalog

 

Moj san katalog

 

face