PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

AS GROUP ekskluzivni distributer brandova kompanije iz Gradačca: Domaći Swity ponovo na tržištu

Gradačac, 12. august 2016. – Bosanskohercegvački prerađivač voća i povrća Swity d.o.o. plasirao je na tržište, nakon uspješnog ponovnog pokretanja proizvodnje, prve količine visoko kvalitetnih prirodnih Vegafruitovih sokova. Tako će se na policama u novim tetra - pak pakovanjima od 1 l naći Swity narandža, jabuka, borovnica, višnja, i multivitamin, a ranije je već počela distribucija Swity sokova u staklenkama od 200 ml.

Swity sokovi

«Ovo je svojevrsni povratak brandova Vegafruita i Swity. Nakon zaustavljanja proizvodnje, krajem prošle godine AS GROUP je preuzela ekskluzivnu distribuciju svih naših brandova. Uslijedila je ponovna uspostava naše kooperantske mreže koja broji 5.000 domaćih proizvođača voća i povrća, od kojih se najvećim dijelom proizvode sokovi Swity. Zahvaljujući tome da je iza nas stao jedan gigant kakav je AS GROUP, uspjeli smo za kratko vrijeme vratiti povjerenje dobavljača, radnika i kooperanata. Sada svi žele raditi sa nama», izjavio je direktor nove kompanije Swity d.o.o. Haris Salihbašić koja je sada vlasnik brandova Swity, Vegy, Fruby i Vegafruit.

Brand Swity je nastao 1994. godine. Tim stručnjaka sa ranijim iskustvom u renomiranoj kompaniji Bosanka Doboj kreira tada vrhunske brendove i jednu od najuspješnijih bosanskohercegovačkih firmi. Proizvodnja tetra - pak sokova pokrenuta je 2002. godine, a već 2004. tržišno učešće u kategoriji tetra - pak sokova u Bosni i Hercegovini prelazi 20%.

«Swity se proizvodi po originalnoj tradicionalnoj domaćoj recepturi. Naš cilj je vratiti pozicije Swity-a na domaćem tržištu, razvijati plasman kroz izvoz, ali i pokrenuti domaću proizvodnju autohtonih sorti voća daljim proširenjem broja kooperanata u Bosni i Hercegovini. Za brand Swity koristi se isključivo svježe voće i povrće, svi sokovi su bez konzervansa i zaslađivača, jer većina zaslađivača koji se mogu naći u proizvodima plasiranim na našem tržištu, nije primjerena u ishrani i dio istih je  zabranjena u EU», kazao je Salihbašić.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face