PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Donacija madraca MojSan Socijalno pedagoškoj životnoj zajednici-Kamenica, Bihać

Socijalno-pedagoškoj životnoj zajednici USK-a u bihaćkom naselju Kamenica od strane predstavnika domaćeg branda MojSan je uručena vrijedna donacija madraca čime je pokazana spremnost da se pomogne djeci bez roditeljskog staranja tj. štićenicima ove ustanove kako bi im smještaj i boravak u ovim starateljskim kućama bio što ugodniji.

MOJ SAN

Devetero djece, koliko ih trenutno boravi u dva objekta starateljskih porodica SPŽZ-e na Kamenici obradovano je sa osamnaest madraca od kojih će jedan broj biti otpremljen i djeci u objektu u Bosanskom Petrovcu. Za potrebe štićenika ove ustanove uručeni su madraci u vrijednosti od 3.500,00 KM.

Prije nekoliko mjeseci uposlenici ove institucije su nas kontaktirali vezano za aktivnosti koje su namjeravali napraviti po pitanju rekonstrukcije postojećih hraniteljskih kuća koje imaju na području ovoga kantona na što smo se odazvali u vidu ove donacije, kažu predstavnici branda MojSan. Na donaciji u ime djece i staratelja zahvalila je Ermina Kurtović, rukovodilac porodičnih zajednica na Kamenici i donatoru uručila zahvalnicu te sliku koju su naslikala djeca, štićenici ove ustanove.

Ova ustanova se inače bavi vanporodičnim zbrinjavanjem djece bez odgovarajućeg roditeljskog staranja. Ovo su montažni objekti izgrađeni prije sedamnaest godina i sada su poprilično dotrajali, te ih je potrebno sanirati i adaptirati da budu adekvatniji za smještaj i prihvat djece.

Aktivnosti donacija madraca koje provodi MojSan imaju za cilj podizanje svijesti kompletne društvene zajednice o bitnosti ovakvih institucija i stanju te problemima sa kojim se susreću u svom funkcioniranju.

 MOJ SAN

 MOJ SAN   MOJ SAN   MOJ SAN MOJ SAN MOJ SAN

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face