PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Sačuvati radna mjesta, čim se steknu uslovi obnovit ćemo izgorjeli centar

U požaru koji se dogodio u tržnom centru Bingo u Mostaru, 22. aprila u večernjim satima, naš centar u potpunosti je izgorio. 

 U ovoj potresnoj situaciji, sreća je što nema ljudskih žrtava, a naša najveća vrijednost - naši uposlenici, su zbrinuti i dobro su. Jedan dio uposlenika je raspoređen u naše druge trgovine na području Mostara, a ostali su počeli sa korištenjem godišnjeg odmora. Nakon ovoga, ubrzo ćemo praviti nove preraspodjele kako bi se sačuvala radna mjesta. 

U objektu su stečeni uslovi za obavljanje uviđaja, a pripadnici sektora KRIM policije HNK  već su u objektu, uz stalni nadzor vatrogasne brigade, te u narednom periodu očekujemo informacije o uzroku požara. 

O novčanoj vrijednosti štete još uvijek je rano govoriti. 

MOJ SAN

Naše ostale poslovnice u Mostaru su na raspolaganju našim cijenjenim kupcima koji su do sada obavljali kupovinu u centru kojeg je zadesio požar, a čim se situacija stabilizuje i završe sve potrebne  radnje, krenut ćemo u obnovu našeg centra.

 

Zahvaljujemo svima onima koji nam putem društvenih mreža, poslovnih kontakata ili medija pružaju podršku, a posebno zahvaljujemo našim uposlenicima, kupcima, poslovnim partnerima, građanima Mostara i vatrogasnim i policijskim službama, jer su uz nas bili od samog početka nesreće.

face