Domaća juha od heljde

Domaća juha od heljde

heljda heljda heljdaIsprobaj bogatu i ukusnu juhu od povrća i heljde
Kišno vrijeme otjeraj ovom ukusnom juhom od heljde. Heljda je bogata hranljivim sastojcima, mineralima i vitaminima pa je odlična u kombinacijama s raznovrsnim povrćem. Za ovu ukusnu juhu potrebno ti je 45 minuta pripreme, a sastojci su dovoljni za 4 porcije

Sastojci:
200 g heljdine kaše
mrkva
šaka šampinjona
malo komorača
crvena paprika
veća rajčica
veća glavica luka
2 zrna češnjaka
300 g tikvica
0,3 dl maslinovog ulja
na vrh noža soli i papra
vezica peršina

Priprema:
Luk očisti, sitno nareži na kockice i preprži do zlatno žute boje na masnoći. Zatim dodaj mrkvu pa ostalo povrće po tvrdoći, koje isto lagano preprži.
Dodaje heljdu, bijeli luk, zalij vodom ili temeljcom i pusti lagano da kuha. Začini po ukusu i pred kraj dodaj rajčicu koju si prethodno narezala na kockice. Još lagano sve prokuhaj da heljda skroz omekša.
Serviraj tako da obilato pospeš sitno sjeckanim peršinom.

k2sxxx.com k2s.club pornobunny.org

face

fake casting xxx