Yimor D.O.O. Domaljevac

Yimor D.O.O. Domaljevac je porodična firma familije Oršolić. Osnovana je 1988. godine i tada je bila jedna od prvih veleprodajnih firmi u BiH. Firma posjeduje veleprodaju i 36 maloprodajnih objekata na području Posavskog Kantona, Brčko Distrikta, Žepča, Tuzle, Maglaja, ZD kantona. Trenutno zapošljava preko 300 radnika.

 YIMOR

 

Direktor firme je Zlatko Oršolić, sin Josipa Oršolić, jednog od osnivača firme. Firmu su osnovala braća, Josip, Iljo i Mato Oršolić i iz toga proizilazi i ime firme, od prvih slova njihovih imena i dva slova prezimena.

YIMOR

Firma nastavlja i dalje da se širi, planiramo uskoro otvaranje još jednog prodajnog objekta u Lukavcu. Cilj nam je konstantan razvoj i u budućnosti, uz širenje, primjenu novih tehnologija i trud svih naših zaposlenika. Imamo vlastitu proizvodnju nekih artikala, pakirnicu, imamo artikle za koje smo zastupnici, imamo cijene prihvatljive za svaki džep i to nas čini konkurentim na tržištu. Posebno smo ponosni na našu robnu marku Classy koja je poznata po kvalitetu i pristupačnoj cijeni. Od Classy proizvoda imamo rižu, biskvite, petit keks, ribu, kafu, mlijeku, pavlaku, jogurt, majonezu, carsko povrće i još ponešto. Redovno izdajemo akcijske kataloge gdje kupci mogu naći artikle po sniženim cijenama.

YIMOR

Trudimo se da obezbijedimo konstantnu zastupljenost naših artikala u maloprodajnim objektima uz najviši nivo usluge, da kupci dolaze u objekte gdje su radnici profesionalni a atmosfera ugodna. Takođe uvodimo nove artikle u asortiman gledajući potrebe i zahtjeve kupaca.

YIMOR

YIMOR

August 03, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face