Ekipa tržnog centra Robot pomaže najugroženijim građanima BiH

U akciju prikupljanja pomoći ugroženom stanovništvu u poplavama koje su posljednjih dana pogodile veliki dio BiH, kompanija ROBOT je angažovala nekoliko vozila te uposlenika,

 

 kako bi najugroženijem stanovništvu neophodna pomoć stigla što prije. Ekipe Robota su od ranih jutarnjih časova prisutne na terenu, dostavljaju osnovne životne namirnice te ostale potrepštine poplavljenim područjima.

Odlučili smo odmah preći na djela, te smo se u petak zaputili u Maglaj nakon što je odron u Nemiloj saniran, vozila Robota su među prvima stigla u Maglaj, te smo ugroženim stanovnicima ovog grada donirali 300 paketa.  Humanitarna akcija Robota se nastavlja, planiramo organizovati podjelu 1.000 paketa i u ostalim ugroženim područjima: Sarajevska naselja: Osijek, Otes, Bojnik; zatim Bijeljina, Bratunac, Janja, Sanski Most, a i u ostalim poplavljenim gradovima, saopšteno je iz ove kompanije. 

October 01, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog OKTOBAR / NOVEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

June 24, 2020

RECENZIJA: Xiaomi Amazfit Bip

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baOvdje je riječ o pametnom satu, koji ima sve karakteristike "bad boy" sata, ali po cijeni koja je itekako pristupačna svima. Kad kažem pristupačna, onda to stvarno i mislim, ako imate želju za dobrim pametnim satom, a malo novca sa strane, onda je ovo sat koji je vrijedan vaše pažnje.

face